NB I

Spanyol klubba igazol Besics

A Ferencváros bosnyák légiósa állítólag már megegyezett a Valenciával, de a Sevilla is keresi.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Muhamed Besics szóbeli megállapodást kötött a spanyol Valenciával, és szinte biztosan ott folytatja pályafutását a világbajnokságot megjárt középpályás, aki jelenleg a Ferencváros játékosa – írja egy bosnyák honlap.

Mivel kitűnő teljesítményt nyújtott a válogatottban a brazíliai tornán, számos európai klub mutat komoly érdeklődést iránta. Az elmúlt néhány napban Valenciában tárgyalt, és a freshpress.info meg nem erősített információja szerint szóbeli megállapodást kötött a vezetőkkel.

Állítólag másfél millió eurót keres majd egy szezonban, a Fradinak pedig mintegy 1,8 millió eurót fizetnek. Ez az értesülés azért furcsa, mert Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója korábban kijelentette, hogy 2-3 millió eurós ajánlat alatt szóba sem állnak az érdeklődőkkel, márpedig a bosnyák középpályásért befolyó összeg egy részét tovább kell utalniuk előző klubja, a német Hamburger SV számára.

A spanyol estadiodeportivo.com híréből kiindulva egyébként még korántsem biztos, hogy a Valencia lesz a befutó, hiszen az Európa Liga-címvédő FC Sevilla is bejelentkezett Besics képviselőjénél.

Suzana Kljavejics megerősítette, hogy több spanyol klub is érdeklődést mutatt ügyfele iránt, és már konkrét ajánlatokat is tettek, döntés három vagy négy nap múlva várható.

Olvasói sztorik