NB I

Leonardo bontott, Gera megegyezett?

Sajtóhírek szerint elintézték a papírmunkát a távozó brazil ügyében, a rutinos magyarnak pedig már csak az aláírására várnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban hosszú videointerjút adott a FradiMédia kamerái előtt Kubatov Gábor és Orosz Pál. A vezérigazgató elmondta, szándékukban áll leigazolni Gera Zoltánt, de erre csak akkor van lehetőségük, ha valaki távozik a jelenlegi játékoskeretből, és a pénze felszabadul. Azt már korábban sejteni lehetett, és az ominózus beszélgetés során a klubelnök is megerősítette, hogy a brazil Leandro játékára a viselkedése miatt nem tartanak igényt.

A Blikk című napilap szerdai számában arról ír, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a Fradi és a 31 éves Leonardo. A népszerű brazil játékmester a keret egyik legértékesebb futballistája volt, de az elmúlt hetekben perifériára került, mert késve érkezett vissza a szabadságáról, korábban összeverekedett az öltözőben az egyik csapattársával, illetve egy nagyon fontos meccs előtt nem akart felszállni a buszra és elutazni a mérkőzésre. Nemrégiben összekülönbözött Thomas Doll vezetőedzővel, aki az edzések látogatásától is eltiltotta.

„Szeretem a klubot és szeretem Budapestet is, de nem akarom többé látni ennek az edzőnek az arcát. Remélem, soha többé nem találkozom vele” – írta néhány napja felháborodottan Facebook-oldalán Leonardo, aki a napilap információi szerint havi 17-20 ezer eurót keresett.

Gera napokon belül aláírhat

Bizonyára nem véletlen, hogy ugyanazon a napon jelent meg Leonardo távozásának és Gera Zoltán érkezésének híre. Az atv.hu írta meg, hogy a korábbi 77-szeres válogatott játékos megegyezett a Ferencvárossal, így tíz év angliai szereplés után visszatér.

A televízió információi szerint a klub és a labdarúgó már megegyeztek, Gera az orvosi vizsgálatokon is túl van, eredményei jók, így csak a szerződés aláírása maradt hátra, erre pedig napokon belül sor kerülhet, így a 35 éves játékos már az FTC új stadionjának avatómérkőzésén pályára léphet az angol Chelsea ellen.

Olvasói sztorik