NB I

Leonardo távozik, Gera érkezik?

Napokon belül megválhat brazil légiósától a Fradi, az egykori válogatott középpályás pedig visszatérhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tízéves angliai szereplés után ismét a magyar első osztályban, a Ferencvárosban folytathatja karrierjét Gera Zoltán. Az Index információi szerint az FTC közel jár a megállapodáshoz a 35 éves középpályással, akivel a West Bromwich Albion nem hosszabbított, így szabadon igazolhatóvá vált, és már az elmúlt hetekben is a Fradinál edzett.

A megállapodáshoz bizonyos feltételeknek állítólag teljesülniük kell, amelyek közül a leghangsúlyosabb, hogy Leonardónak mennie kell ahhoz, hogy Gera jöhessen. Az FTC nem tart igényt a 31 éves brazil középpályásra, aki a balhéi betetőzéseként késve érkezett vissza a nyári alapozó edzésekre, és a Facebookon még neki állt feljebb.

Az ulloi129.hu tette közzé az Európa Liga-selejtezőbe nevezett keretet, jelzésértékű, hogy Leonardo már nincs benne, de a bosnyák Besics is hiányzik! Az első forduló után lehet egy játékost cserélni, valamint a 25-ös keretet feltölteni.

Kapusok: Dibusz Dénes, Jova Levente, Kunsági Roland

Mezőnyjátékosok: Philipp Bönig, Batik Bence, Busai Attila, Michal Nalepa, Bosnjak Predrag, David Mateos, Nagy Dominik, Csilus Tamás, Stjepan Kukuruzovics, Gyömbér Gábor, Nagy Dániel, Vladan Csukics, Holman Dávid, Orosz Márk, Tomiszlav Havojics, Benjamin Lauth, Böde Dániel, Péter Antal, Ugrai Roland, Somália

A máltai Sliema Wanderers elleni párharc első, idegenbeli meccsét július 1-jén, 17.45-től játsszák, a visszavágót július 10-én, 20.30-tól rendezik a Puskás-stadionban.

Olvasói sztorik