NB I

Gera Zoltánt szeretné a Fradi

Leonardónak – a többi között – azért kell távoznia a klubtól, mert az öltözőben összeverekedett az egyik csapattársával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kubatov Gábor, az FTC elnöke, valamint Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója értékelte a klub közelmúltját, jelenét és jövőjét a FradiMédia videójában, abból az apropóból, hogy negyven hónappal ezelőtt állt munkába a vezetőség. A beszélgetés során szó esett Leonardóról, valamint Gera Zoltánról is.

A vezérigazgató megerősítette, hogy szeretnék megtartani a német Werder Bremen kölcsönjátékosát, Mateo Pavlovicsot. Leonardóval kapcsolatban elhangzott, hogy egy nagyon fontos meccs előtt könyörögni kellett neki, hogy szálljon fel a csapatbuszra, és utazzon el a találkozóra, és az is, hogy az öltözőben összeverekedett az egyik csapattársával, illetve nem vette át a bajnoki bronzérmét, ezért Orosz Pál és a szakmai stáb is úgy gondolja, hogy nincs helye a Ferencvárosban. Az elnök a felkészülésről való késést is megemlítette.

Gera Zoltán jelenleg a Ferencváros csapatával edz – erősítette meg a vezérigazgató. Már tárgyaltak vele, és szeretnék leigazolni, de csak abban az esetben tudják szerződtetni, hogy lesz távozó, akinek a pénze felszabadul.

A világbajnokságot megjárt bosnyák Muhamed Besics kapcsán folyamatosan érkeznek megkeresések a Fradihoz komoly, és kevésbé komoly kluboktól egyaránt, de csak most kezdenek ezekkel foglalkozni. Ha a karrierje szempontjából jó lehetőséget kap, a klub nem áll az útjába, bár 2016-ig érvényes szerződése van. Ha távozik, akkor az érte befolyó összeg nem marad teljes egészében az FTC-nél, mert az előző klubjának is jár még pénz.

Orosz Pál ismét elmondta, hogy az Európa Ligában nem kimondott cél a csoportkörbe kerülés.

Olvasói sztorik