Nemzetközi foci

Újra célegyenesben a Besics-ügy?

Most az angol élvonalbeli Everton látszik biztos befutónak, de West Ham sem adta még fel...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol sportsajtó szerdán azt vizionálta, hogy a Ferencváros bosnyák légiósa, a világbajnokságot is megjárt Muhamed Besics csütörtökön elkötelezheti magát a walesi Swansea City csapatánál, de erre mégsem került sor. Már a tegnapi híradásokban is említették, hogy az Everton is nagyon komolyan érdeklődik a védekező középpályás iránt, sőt hivatalos ajánlatot is tett érte, amelyben négymillió fontos kivásárlási ár szerepel.

Pénteken a Mirror már arról cikkezett, hogy közel a megegyezés, hiszen Roberto Martinez menedzser továbbra sem sajnálna négymillió fontot a brazíliai világbajnokság egyik felfedezettjéért. Állítólag 24 órán belül lezárulhat az ügy, de azért ezt a kijelentést nem árt óvatosan kezelni, hiszen ilyesmi már a Swansea esetében is elhangzott…

A cikk kiemeli, hogy Besics izomzata és dinamizmusa átlagon felüli, ahogyan a futómennyisége is. Ezen kívül a kivásárlási ára is csábító az Everton számára.

Érdekesség, hogy a Daily Mail cikkecsak két és félmillió fontos ajánlatról ír az Everton esetében, és hozzáteszi, hogy a West Ham United is érdeklődik a Fradi játékosa iránt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik