Nemzetközi foci

Besics és a füstbe ment terv

Bosnyák sajtóhírek szerint a Ferencváros fiatal középpályása mégsem igazol a Swansea City csapatába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy egyre nevesebb klubok érdeklődnek a Fradi bosnyák válogatott középpályása, a világbajnokságot is megjárt Muhamed Besics iránt. Leginkább spanyol és angol csapatok ajánlatairól lehetett olvasni, de más országokból is érkeztek megkeresések.

A közelmúltban már úgy tűnik, szinte biztosan az angol élvonalban szereplő Swansea City lesz a következő klubja, a walesiek kínálták érte a legtöbb pénzt, most viszont a sport.ba arról ír, hogy szinte biztosan nem lesz semmi az üzletből.

Besics boszniai képviselőjére hivatkozva azt írják, a következő szezonban biztosan nem játszik a Swansea csapatában, sőt komplikációk adódtak a tárgyalások során, ami az egész átigazolási folyamatot akadályozhatja.

A Swansea keddi hivatalos ajánlata 4,4 millió euróról szólt, és négyéves szerződést tartalmazott. Ezen kívül egy konkrét ajánlat érkezett a Fradihoz, mégpedig az Evertontól, és anyagilag az sem volt sokkal rosszabb.

Ha a 4,4 milliós eurós üzlet létrejött volna, a Ferencváros négyszázmillió forintot keres Besics eladásán, hiszen Orosz Pál vezérigazgató szerdán elmondta, hogy csak a bevétel harminc százaléka marad náluk, a többi a Hamburgé és a menedzsmenté lesz.

Olvasói sztorik