NB I bajnokok ligája

Nem kérdés, a Loki a jobb

A Cliftonville ellen sérülés miatt kimaradó Kulcsár Tamás szerint nem forog veszélyben a DVSC továbbjutása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden az északír Cliftonville otthonában lépett pályára a DVSC a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A magyar bajnok kis túlzással szinte végig kézben tartotta az összecsapást, több lehetőséget is kialakított, de végül be kellett érnie a 0-0-s döntetlennel.

A hajdúságiaknál sérülés miatt nem lépett pályára Kulcsár Tamás, aki a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, az első meccset látva nem forog veszélyben a Debrecen továbbjutása a hazai visszavágón.

– Szerintem nem kérdés, hogy a két csapat közül melyik a jobb – kezdte Kulcsár Tamás. – Egyértelműen mi domináltunk az egész mérkőzésen, még akkor is, ha voltak szórványos helyzetei az ellenfélnek. Nyilván nehéz egyik napról a másikra alkalmazkodni a műfüves pályához, ráadásul úgy láttam, hogy elég keskeny is volt a játéktér. A mi játékunknak a szűk pálya nem teljesen a legjobb, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a srácok odatették magukat és jól játszottak. Azt lehetett látni, hogy nagyon akart mindenki. Nyilván voltak hibák, de úgy érzem, hogy nem forog veszélyben a továbbjutásunk hazai pályán. Meg lehetett volna verni az északíreket, de mégiscsak idegenben, műfüvön játszott a csapat. Úgy gondolom, hazai pályán magabiztos sikert fogunk aratni. A visszavágón kell továbbjutni, és kész.

A DVSC rutinos támadója a sérülésével kapcsolatban elmondta, a Cliftonville elleni második találkozón szinte biztosan nem térhet vissza, de továbbjutás esetén a következő körben már játszana.

– Beszakadt egy kicsit a vádlim, most Székesfehérvárra járok Mohácsi doktorhoz. Kollagéninjekciót ad a sérült részbe, így felgyorsítjuk a gyógyulást. Úgy gondolom, hogy a visszavágón még nem fogok tudni játszani. Most az a célom, hogy a pénteki bajnokira jó legyen; utána a következő körben már biztosan pályára tudnék lépni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik