NB I

Vasárnap is győzött a Debrecen

A DVSC 5-0-ra nyert a másodosztályú Balmazújváros ellen.
Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 5-0 (4-0)
Debrecen-Pallag. Játékvezető: Nazsa
DVSC 1. félidő: Verpecz – Nagy Z., Morozov, Brkovics, Vadnai – Tisza, Zsidai, Damahou, Ferenczi – Volas, Seydi. 2. félidő: Polekszics – Nagy Z. (Ferenczi J., 68.), Böszörményi, Kinyik, Barna – Dombi, Kónya, Zsidai, Györky, Berdó – Ruzsa. Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Tisza (13.), Damahou (32., 45.), Seydi (42.), Ruzsa (79.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Azok a játékosok, aki szombaton a francia Lyon elleni találkozón nem léptek pályára, vagy keveset játszottak, vasárnap az NB II-es Balmazújváros elleni edzőmeccsen kaptak szerepet. A DVSC-TEVA az első félidőben végig nagy fölényben futballozott, ami a gólok számában is megmutatkozott, hiszen négyszer is bevette Tóth Dániel kapuját. A vezetést Tisza Tibor révén szerezte meg a bajnokcsapat, majd Joel Damahou duplázott és Seydi is eredményes volt. A vendégek csak kapufáig jutottak.

A második félidőben a vendégeknél pályára lépett a Loki saját nevelésű játékosa Angyal Norbert is, aki nagy valószínűséggel Balmazújvárosban folytatja, és elképzelhető, hogy rajta kívül még több fiatal játékos is odakerülhet kölcsönbe. Némileg csökkent az iram, ami a nagy hőségnek is betudható, ettől függetlenül továbbra is a Loki játéka dominált. A 79. percben Dombi Tibor beadásából Ruzsa Zoltán tálalt a hálóba, beállítva ezzel az 5-0-s végeredményt – tudósít a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik