NB I

Csehi István a főgonosz?

A belga tulajdonos, Roderick Duchatelet kiborította a bilit a korábbi ügyvezetővel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest FC belga elnök-tulajdonosa Roderick Duchatelet a klub honlapján publikált közleményben reagált az elmúlt napok eseményeire:

„Sajnálattal olvastam, hogy Csehi István szavai még mindig hitelesnek számítanak bárki számára is.

Sajnálattal olvastam, mert Csehi István az az ember, aki 2011. október 21. és 2012. február 14. között valamivel több mint 30 ezer eurót és 39 millió forintot vett fel készpénzben az Újpest FC Kft. három különböző számlájáról úgy, hogy ezekkel az összegekkel azóta sem számolt el (bizonylatok letölthetőek ide kattintva), emiatt pedig továbbra is büntetőeljárás van ellene.

Mert Csehi István az az ember, akinek ügyvezetősége mellett 2011. október 26. és 2012. február 12. között az Újpest FC Kft. az általam utalt összegből 1 304 000 eurót és 195 266 260 forintot utalt tovább olyan, tényleges szolgáltatást nem nyújtó offshore cégeknek, mint a Spontefor Limited, a BTC International, a TPI Invest, a Blackstone Continent, a Lascano, a Clancy LLC, a Sparceas Limited vagy éppen a Bronture Limited (bizonylatok letölthetőek ide kattintva).

Nem mellesleg – csak, hogy kerek legyen a történet – Csehi István az az ember, aki az Újpest FC Kft. számlája mellett a Sparceas Limited, a TPI Invest, a Plastrum, az Iceinvest, a Pilvax, a Spontefor Limited, a BTC International, és a Blackstone Continent számlájához is korlátlanul hozzáférhetett az említett időszakban (bizonylatok ide kattintva). Néhány cégnév mintha az előző bekezdésben is szerepelne…

A fentiek tekintetében és azt figyelembe véve, hogy a napokban sokat emlegetett licencátruházás minden tekintetben megfelel a hatályos magyar törvényeknek, némileg értetlenül állok az előtt, hogy az MLSZ még tőlem vár garanciákat, az pedig csak simán megdöbbent, hogy Csehi István továbbra is hajlandó minden papírt olvasás nélkül aláírni, amit elé raknak partnerei.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik