NB I

„Takarodjál, mert levágom a fejed”

Urbán Flórián szerint is egy keménykezű szövetségi kapitányra van szükség.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt csütörtökök jelentették be, hogy a leköszönő Egervári Sándort a Győri ETO bajnokcsapatának vezetőedzője, Pintér Attila váltja a magyar válogatott kispadján. Az elmúlt napokban már rengetegen megszólaltak Pintér kinevezése kapcsán. A szakértők, edzők és játékosok többsége üdvözli az MLSZ döntését, a szurkolók körében azonban nagy visszhangot váltott ki, hogy a 47 éves szakember lett a kapitány.

Abban mindenki egyetért, hogy Pintér Attila megosztó személyiség, de a volt válogatott védő, Urbán Flórián a Hír TV-n úgy nyilatkozott, badarság lett volna külföldi edzőt hozni a magyar játékosoknak, akiknek inkább egy keménykezű trénerre van szükségük.

– Arra, hogy egy topedzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, a magyar játékosoknak pedig azt mondja, hogy légy szíves, fáradj odébb, légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő – kezdte Urbán Flórián. – A magyar labdarúgóknál nincs olyan, hogy légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed! Így kell beszélni velük, legalábbis én így gondolom. Pintér Attila pedig erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a közvéleményt megosztja az ő személye, de én üdvözlöm ezt a döntést.

Olvasói sztorik