NB I

Rohamosan fogynak Artner jelöltjei

A szombathelyieknek az egy héttel korábban közölt listából már csak egy játékos leigazolására van reményük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Június 19-én, szerdán kezdte a felkészülést a következő szezonra a Haladás. A szombathelyiek edzője, Artner Tamás a klub honlapján nyilvánosságra hozta, kik azok a játékosok, akiket erősítésnek tartana, és szívesen látna csapatában. A háttérben nyilván zajlottak a tárgyalások a nevezettekkel – és bizonyára másokkal is –, de egy héttel a lista megjelenése után úgy tűnik, új kiszemeltek után kell nézni a trénernek.

Vadnai Dániel

Az MTK 25 éves középpályása elsősorban külföldre vágyik, ha ez nem jön össze, akkor idehaza az élmezőnyben szereplő csapatok valamelyikében képzeli el a jövőjét. Bár nem zárja ki a szombathelyi lehetőséget sem, a szavaiból sejthető, hogy ez csak a sokadik verzió lenne.

Zsidai László

A 27 éves középpályás már elkelt, az MTK-ból a Debrecen csapatába igazolt. „Csábító ajánlatot kaptam a Haladástól is, ráadásul a klub közel áll a szívemhez, hiszen ott kezdtem el futballozni, de a Loki jelenleg előrébb tart. Az utóbbi évek legsikeresebb magyar csapata, és úgy gondolom, jó együttesbe kerültem” – mondta a debreceniek honlapján Zsidai.

Melczer Vilmos

Az ugyancsak 27 éves középpályás távozott a Siófok együtteséből, és az újonc Mezőkövesdet választotta. „Az elsőosztályú kérőim közül ők voltak a legrámenősebbek. Úgy éreztem, hogy ők akarnak a legjobban” – magyarázta a Rangadó.hu érdeklődésére Melczer.

Dr. Horváth Zsolt

Nagyon úgy tűnik, hogy a pécsi játékos az MTK-ban folytatja pályafutását. „Nagyon úgy néz ki, hogy az MTK-ban folytatom. Az ő részükről, illetve részemről is nagy hajlandóság mutatkozik arra, hogy megegyezzünk” – mondta a Rangadó.hu megkeresésére Horváth.

Pál Szabolcs

A siófokiak 25 éves csatára néhány nappal ezelőtt még azt nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére, hogy a Haladás invitálása mellett is több lehetősége van, de még nem döntött. Azóta kiderült, hogy ő a négy gyanúsított egyike a Fradi–Siófok meccsel kapcsolatos bundaügyben, ezért minden bizonnyal felfüggesztik a játékjogát, és a közeljövőben nem játszhat.

Takács Tamás

A Szigetszentmiklós 22 éves vajdasági csatárát a Ferencváros és a Diósgyőr is csábítja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik