NB I

Fradi–Siófok: négy gyanúsított

Az ügyészség négy siófoki labdarúgót – Takács Zoltánt, Pál Szabolcsot, Kiss Zoltánt és Gál Andrást – gyanúsít a tavaszi Ferencváros–Siófok (4-2) meccs eredményének befolyásolásával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Blikk június 7-én megírta, hogy a fogadási csalásokkal kapcsolatban indult legújabb nyomozásban a Puskás Ferenc Stadionban lejátszott Ferencváros–Siófok (4-2) bajnoki mérkőzést is vizsgálják a hatóságok, most pedig négy siófoki labdarúgót gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség az április 13-án játszott találkozóval kapcsolatban.

A Nemzeti Sport értesülését Nagy Andrea szóvivő megerősítette, és elmondta, hogy T. Zoltánt, P. Szabolcsot, K. Zoltánt (aki nem azonos a fogadási csalásokkal kapcsolatos korábbi eljárás gyanúsítottjával) és G. Andrást gyanúsítják azzal, hogy gazdálkodó szervezettel szembeni kötelezettségszegést követtek el, amivel részt vettek a találkozó eredményének manipulálásában.

A gyanúsítottak tagadták az ellenük felhozott vádakat, szabad lábon védekezhetnek. Állítólag T. Zoltánt korábban, más fogadási ügyben is meghallgatták a hatóságok, de ezidáig nem gyanúsították meg.

Az NS úgy tudja, a csalók célja az volt, hogy minél több gól szülessen a meccsen.

Nagy Andrea hozzátette, hogy az úgynevezett második futball bundaügy nyomozása során a mostani néggyel tizenegyre nőtt a gyanúsítottak száma. Az első, már lezárult nyomozás után közel ötven gyanúsított ellen emeltek vádat tavasszal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik