NB I

Nem csak a Haladás szeretné

Pál Szabolcsnak a szombathelyiek invitálásán kívül is vannak lehetőségei, de csak a jövő héten dönt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonalbeli klubok többsége ezen a héten kezdte a felkészülést, Pál Szabolcs viszont egyelőre egyedül edz. Nem azért, mert egyetlen csapatnak sincs rá szüksége, hanem azért, mert csak a jövő héten szeretne dönteni a meglévő két-három ajánlata közül. Az egyik érdeklődő biztosan a Haladás, ezt Artner Tamás a szombathelyiek vezetőedzője nem is titkolja. A 25 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: nem bánja, hogy a vasiak szakvezetője nevesítette őt a sajtóban.

– Ha valaki nyilvánosan kijelenti, hogy szeretne leigazolni, az nekem jó, mert érzem, tényleg azt akarja, hogy a csapatába kerüljek – vélekedett Pál Szabolcs. – Számomra a döntésnél fontos az edző személye, és az is, hogy milyen ponton számítanak rám. Pénzügyileg szerintem nem lesznek nagy különbségek az ajánlatok között. Az alapján fogok dönteni, hogy összességében mi a legjobb számomra.

Az FGSZ Siófok tavaszi menetelése során az MTK és a Diósgyőr korábbi játékosa is sokat tett a bennmaradásért, csapata végül mégsem járt sikerrel.

– Sajnos az őszt nagyon elrontottuk. Mindenki, a játékosok és a szakmai stáb is hibás ebben – szögezte le Pál Szabolcs. – Tavasszal egy győzelemre voltunk a bennmaradástól, és az utolsó meccsen pont Melczer Vilmos hagyta ki a tizenegyest, aki a góljai többségét büntetőből szerezte. De szerintem nem ezen múlt, s különben is, ő lett a házi gólkirály, tehát nem tehetünk neki szemrehányást. Nagyobb csapatok is kiestek már előkelőbb bajnokságokból, biztos vagyok benne, hogy Horváth Károly ismét összerak egy olyan csapatot, amellyel versenyben lesz a visszajutásért.

Olvasói sztorik