Hírek

A Fradi ellen kezdenék a sikerszériát

Pál Szabolcs szerint a szerencse is elpártolt eddig a csapattól, de nem adják fel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Kupa második fordulójában a harmadosztályú Budaörsi SC otthonában nyert 1-0-ra az FGSZ Siófok együttese. A győztes gólt Pál Szabolcs szerezte, aki nyáron Diósgyőrből végleg a Balaton-partiakhoz igazolt. A 24 éves támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nagyobb szerencsével a bajnokságban sem az utolsó helyen tanyáznának, de ha már így alakult, akkor a sikerszériát éppen a vasárnapi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzéssel nyitnák meg.

– Hogyan értékeli a Budaörs elleni Magyar Kupa mérkőzést?
– Csak az első félidőben játszottam, ez már a mérkőzés előtt meg volt beszélve. Jobbára a fiatalok szerepeltek nálunk, túl nagy erőt nem képviseltek a hazaiak, igazából kézben tartottuk a mérkőzést. A gólomnak természetesen nagyon örülök – mesélte Pál Szabolcs.

– A bajnokságban viszont még várat magára a jó szereplés. Miben látja a sikertelenség okát?
– Sokszor a szerencse is elpártolt tőlünk, hiszen néhány meccsen, csak nüánszokon múlott az, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Nem adjuk fel, emelt fővel megyünk tovább, bízva abban, hogy lassan véget ér a sikertelenségünk.

– Az egyéni teljesítményével mennyire elégedett? Megérte a nyáron Siófokra igazolnia?
– Megérte váltanom, hiszen itt rendszeresen játszhatok. Az ember pedig ott érzi jól magát, ahol számítanak rá. Van már gólom és gólpasszom is a bajnokságban, nem vagyok elégedetlen, de a jövőben még jobban szeretnék teljesíteni.

– Vasárnap a Ferencvárost fogadják. Milyen esélyekkel lépnek pályára?
– A Fradi elleni mérkőzés kicsit mindig presztízs, több nézővel, jó hangulatban. Hazai pályán a minimális célunk a pontszerzés, de én bízom a győzelemben. Miért ne kezdődhetne a sikerszériánk éppen a Fradi ellen?

Olvasói sztorik