NB I

Artner listája a mérvadó

Rajos Gábor valószínűleg távozik, ketten pedig érkezhetnek Szombathelyre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gőcze Gergő és Búrány Zoltán már biztosan távozik a Szombathelyi Haladástól, de több játékosnak is lejár a szerződése, és bizonytalan, hogy marad-e a vasiaknál. A Rangadó.hu érdeklődésére Tóth Miklós, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatója beszélt a keretben várható mozgásokról.

– Rajos Gábornak lejár a szerződése, és elképzelhető, hogy ő is távozni fog. Mursits Rolanddal, Kenesei Krisztiánnal és Kulcsár Kornéllal még zajlanak a tárgyalások, az ő sorsukról egyelőre nem tudok nyilatkozni – magyarázta az ügyvezető.

Barczi Dávid már télen is képben volt a Haladásnál. A klubvezetőnél afelől is érdeklődtünk, hogy kik lehetnek az érkezők Szombathelyen.

– Volt egy megbeszélésünk Illés Béla szakmai igazgatóval és Artner Tamás vezetőedzővel, ahol Tamás felvázolta, kik azok a játékosok, akikre számítana – magyarázta Tóth Miklós. – Ott volt egy rangsor, de nyilván ezt a listát nem szeretnénk nyilvánosságra hozni. Ebből a listából az első három-négy játékossal már felvettük a kapcsolatot. Ugye már van egy igazolt futballistánk, hiszen Predrag Bosnjak nyártól csatlakozik hozzánk, és most még négy játékossal beszéltünk, ebből kettő várhatóan érkezik.

Olvasói sztorik