NB I

A szombathelyi élmunkás

Kulcsár Kornél számára ezúttal is kimarad a pihenés, hiszen a bajnoki szünet időszakában különmunkát végez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás honlapja a közelmúltban közzétett egy felsorolást, amelyben az szerepel, a csapat melyik játékosa és edzője hol nyaral az idei bajnoki szünetben. Hiába kerestük, Kulcsár Kornél nevét nem találtuk az összeállításban. Mint kiderült, azért nem, mert számára idén kimarad a semmittevés, az utazás, a nyaralás, a pihenés. Ahogyan tavaly télen, úgy ezúttal is különmunkát végez a közös felkészülést megelőzően. Ennek jegyében az akadémiai pályák, valamint a konditerem rendszeres látogatója, az edzéseit pedig nem más, mint az Illés Akadémia szakmai igazgatója, id. Simon Attila felügyeli.

A különmunka céljáról a 21 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szeretné, ha végre egy igazán jó szezont futna az élvonalban, Haladás-mezben.

– Nem is akartam leállni, mert nem lett volna jó két hétig pihenni. Sajnos a múlt héten elhunyt a nagymamám, és csak azon a két napon nem edzettem, amikor a temetése miatt otthon voltam – mesélte Kulcsár Kornél. – Az elmúlt szezon nagyon rosszul sikerült, minden utolért, bokaszalag-szakadás, térdműtét, de szerencsére ez már a múlt. Tavasszal a második csapatban jól ment a játék, gólokat is rúgtam, de az mégis más világ, mint az NB I. Nagyon örülök neki, hogy végre egy olyan edzővel edzhetek külön, aki már a labdarúgásban is elért valamit… Jó lenne, ha végre összejönne egy jó év az élvonalban, Haladás-mezben.

Az Illés Akadémia szakmai igazgatója a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a fiatal játékos hozzáállása kiváló, és az állapota is megfelelő.

– Ahhoz, hogy a szezon elkezdődjön, jó állapotban van. Sőt, jobb állapotban van, mint a visszatérő átlagfutballisták ötven százaléka. Olyan különmunkát végez, ami speciálisan az ő igényének megfelelő. A hozzáállása tökéletes, szinte mindig a megbeszélt időpontnál előbb van ott az edzéseken, és eddig még egyszer sem kellett rászólnom, fegyelmeznem – mesélte id. Simon Attila.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik