NB I

Belgiumba megy Kulcsár Kornél

Tíznapos próbajátékra a kiesőhelyen álló Lierse SK csapatához utazik a Haladás középpályása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken Belgiumba utazik Kulcsár Kornél, a Haladás középpályása, hogy a belga élvonalbeli Koninklijke Lierse SK csapatánál vegyen részt próbajátékon.

– Illés Bélával egyeztettem, úgy döntöttünk, elengedjük Kornélt a próbajátékra – mondta a haladasfc.hu érdeklődésére Tóth Miklós ügyvezető.

– Karácsony előtt egy héttel szóltak, hogy lesz ez a lehetőség, ezért álltam edzésbe a többieknél korábban, és csak egy hetet töltöttem otthon – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Kulcsár Kornél. – Hat napig Hollandiában edzőtáborozik majd a csapat, és lesz két edzőmérkőzés is. Egy hónapja dolgozom, mindent elkövetek, hogy utolérjem magam. Köszönöm Artner Tamásnak és a vezetőségnek, hogy bíztak bennem és elengednek erre a tesztelésre. Ég bennem a bizonyítási vágy, és fontos szempont, hogy ne hozzak szégyent a Haladásra. Nagyon bízom benne, hogy összejön a dolog, de történjen bármi, az elmúlt ősznél csak jobban sikerülhet számomra a tavasz, és egy cseppet sem fogom kisebb kihívásnak tekinteni azt, hogy ha a Haladásban kell bizonyítanom tavasszal.

Olvasói sztorik