NB I

Kulcsár Kornélt száműzték!

Az edző elégedetlen vele, szombaton csak a Haladás NB II-es együttesében léphet pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kulcsár Kornél vélhetően nem lesz ott a pályán szombaton, a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen, ugyanis Artner Tamás vezetőedző a szombathelyiek NB II-es csapatához irányította, amely a Kaposvári Rákóczi II ellen kezdi a szezont – áll a klub honlapján.

Valószínűleg nem hirtelen meghozott döntésről van szó. Ezt támasztja alá, hogy a mesternek a Kaposvárról érkező középpályással kapcsolatban már több elmarasztaló nyilatkozata volt.

„Kulcsár Kornél esetében jelenleg nagyon kicsi esélyt látok arra, hogy a kezdőcsapat tagja legyen, az első öt-hat fordulóban csereként számítok rá. Nem nyújtott meggyőző teljesítményt a felkészülési-meccseken, nagyon sokat kell még változnia. Jelenlegi formája alapján Kornélnak nincs helye a kezdőben, hiszen vannak nála jobbak a posztján. Minden héten elmondom neki: csak az tud jól teljesíteni a pályán, aki mentálisan és kondicionálisan egyaránt a topon van. Nálam a védekezés a csatároknál, a támadás pedig a kapusnál kezdődik” – mondta korábban Artner Tamás.

Nagy Dániel megsérült a pénteki edzésen, szabóizom-húzódást szenvedett, így a derekát fájlaló csapatkapitány, Tóth Péter után a középpályásra sem számíthat Artner Tamás. Guzmics Richárd combsérülése már a múlté, és játszhat a korábban a hátát fájlaló Fehér Zoltán is. Érdekesség, hogy Nagy már a Mainz elleni edzőmeccset, és a legutóbbi, siófoki bajnokit is sérülés miatt hagyta ki.

Olvasói sztorik