Hírek

Sérülés miatt változás az U21-keretben

A szombathelyi Iszlai Bence megsérült a hétvégi, siófoki bajnoki mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Róth Antal szövetségi edző a hétvégi bajnoki fordulót követően egy helyen változtatott az U21-válogatott keretén. Iszlai Bence, a Haladás játékosa a siófoki mérkőzésen kisebb sérülést szenvedett, ezért nem lehet ott a találkozón, helyére Windecker József került, aki éppen a Siófok labdarúgója. Ő a múlt héten még az U20-válogatottal vett részt a telki összetartáson. A szakmai stáb korábban Egerszegi Tamás és Futács Márkó szerepeltetéséről ugyancsak sérülés miatt volt kénytelen lemondani.

Az északírek elleni, tatabányai mérkőzés szerdán 17.30-kor kezdődik, a találkozóra ingyenes a belépés – írja a szövetség honlapja.

A szombathelyiek korábbi sérültjei közül egyébként Korolovszky Gábor és Jagodics Márk is teljes intenzitással dolgozik, csakúgy, mint Nagy Dániel, akit combsérülése miatt a Siófok ellen óvatosságból pihentettek. A pénteki találkozó első félidejében Guzmics Richárd meghúzódott. A belsővédőt ápolni kellett, ám nem kért cserét, folytatni tudta a játékot. Most egy-két napig még biztosan nem edz, de a Diósgyőr ellen már játszani szeretne.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik