Hírek

A selejtező finisére készül az U21-válogatott

Róth Antal együttese szerdán az északír korosztályos csapattal játszik Tatabányán.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A magyar U21-válogatott számára még két mérkőzés van hátra az Európa-bajnoki selejtezősorozatból. A mieink szeptember 6-án az íreket, négy nappal később pedig Liechtensteint fogadják. Róth Antal szövetségi edző együttese szerdán az északírek elleni mérkőzéssel készül az összecsapásokra, a találkozót Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezik meg. Az eredetileg kijelölt keretből Futács Márkó és Egerszegi Tamás hiányzik sérülés miatt.

– Az Európa-bajnoki selejtező záró fordulóira, az utolsó két meccsre ez az egyetlen felkészülési lehetőségünk a nyári szünet után – mondta az MLSZ honlapjának Róth Antal. – Szeretnénk szépen zárni a selejtezőket, és a megfelelő ráhangolódásra kitűnő lehetőség az észak-írek elleni meccs. Kíváncsian várom, hogy a felkészülés és a bajnoki rajt után milyen formában vannak a kerettagok, bízom benne, hogy a szezon korai szakaszában is jó teljesítményt nyújtanak.

A tatabányai mérkőzés 17.30-kor kezdődik, a találkozóra ingyenes a belépés.

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool, angol), Dibusz Dénes (Pécs)
Védők: Szolnoki Roland (Videoton), Preklet Csaba (Eger), Fiola Attila (Paks), Litauszki Róbert (Újpest), Fodor Ferenc (Pécs), Kádár Tamás (Roda, holland), Sváb Dániel (Ferencváros), Farkas Norbert (Puskás Akadémia)
Középpályások: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bódi Ádám (Debrecen), Simon Ádám (Palermo, olasz), Haraszti Zsolt (Videoton), Gosztonyi András (Diósgyőr), Kovács István (Videoton), Iszlai Bence (Haladás)
Támadók: Beliczky Gergő (Ferencváros), Radó András (Haladás), Tischler Patrik (MTK)

Olvasói sztorik