NB I

Megoperálták Kulcsár Kornélt

A fiatal középpályás szombaton hagyhatja el a kórházat; Kalász Milán megúszhatja a műtétet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy kés alá fejszik a Haladás két fiatal játékosa, Kulcsár Kornél és Kalász Milán, mert mindketten makacs térdsérüléssel bajlódnak. Nos, úgy tűnik, csak egyikük esetében van szükség orvosi beavatkozásra.

Kulcsár Kornél térdét pénteken, a kora reggeli órákban Majzik Ernő megoperálta Székesfehérváron. Ha minden az elképzeléseknek megfelelően alakul, nem lép fel semmilyen komplikáció, tehát nem gyullad be az operált terület, vagy nem lázasodik be a játékos, akkor szombaton elhagyhatja a kórházat – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére a 21 éves középpályás ügyeit intéző Illés Zoltán menedzser.

Úgy tűnik, a másik szombathelyi fiatal, Kalász Milán esetében talán elkerülhető a műtét. Injekciót kapott, és három nap pihenést rendelt el számára az orvos, amit Ajkán tölt, a szüleinél. Hétfőtől neki kell állnia biciklizni, csütörtöktől pedig már futhat is, tehát részt vehet az edzéseken. Tíz nap múlva fognak véleményt formálni az orvosok arról, hogy hatásos volt-e az injekció, tehát elkerülhető-e az operáció?

Olvasói sztorik