NB I

Pécsi látogatás

Szepessy Róbert hétfőtől a PMFC edzéseit látogatja, és lehet, hogy Szolnokról az élvonalba igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC csapatával készül Szepessy Róbert, aki az elmúlt szezonban az NB II Keleti-csoportjában hatodik helyen záró Szolnok együttesében szerepelt. A 29 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a pécsieknél a próbajáték és a szerdai edzőmeccs után döntik el, igényt tartanak-e rá.

– Június végéig szerződésem van a Szolnokkal, de adódott ez a lehetőség, hogy a PMFC-nél részt vehetek egy próbajátékon. Kis Károly vezetőedzővel és a vezetőkkel is egyeztettem, és megengedték, hogy Pécsre jöjjek – mesélte Szepessy Róbert. – Hétfőn és kedden részt vettem az edzéseken, szerdán pedig Eszéken játszunk egy felkészülési meccset, és utána már el is döntik, hogy számítanak-e rám. Mivel lejár a szerződésem, így könnyebben igazolható vagyok, én pedig 28 évesen nem várhatok tovább, ha már itt ez a lehetőség, akkor kutya kötelességem élni vele, és megpróbálkoznom bekerülni az NB I-be.

A Dunaújváros és a Kaposvár korábbi játékosa szolnoki színekben nyolc bajnoki gólt szerzett az előző idényben. A csatár azt mondja, akkor sem esik kétségbe, ha a PMFC nem igazolja le.

– Nem mindenáron akarom elhagyni Szolnokot, nagyon jó kis társaság jött össze tavasszal, komoly célokkal, hiszen egy erős NB II-es együttes épül. Szóval, ha a pécsi kalandom nem jön össze, akkor sem fogok nagyon szomorkodni, hiszen nagyon jól éreztem magam Szolnokon – mondta Szepessy, a próbajátékos.

Közel a megegyezés az MTK-val

Nem csak érkezője, de távozója is akad a PMFC-nek, az egyik saját nevelés, dr. Horváth Zsolt elhagyja a csapatot, és már napok óta az MTK-val készül. A 25 éves támadó a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, mindkét fél részéről hajlandóság mutatkozik a megegyezésre.

– Nagyon úgy néz ki, hogy az MTK-ban folytatom – kezdte dr. Horváth Zsolt. – Az ő részükről, illetve részemről is nagy hajlandóság mutatkozik arra, hogy megegyezzünk. Az első benyomásaim nagyon pozitívak, Garami Józsi bácsi személye is egyfajta garanciát jelent számomra. Tetszik a csapat stílusa, most itt vagyunk Agárdon edzőtáborban, belülről is láthatom, hogy működik a rendszerük. Nem véletlenül végeztek a negyedik helyen a bajnokságban. 25 évesen már a rutinosabb játékosok közé tartozom ebben a fiatal keretben, de ez egyáltalán nem zavar.