NB I

Tankcsapdával hangolódik

Egyelőre Simon Attila sem tudja, hogy Pécsen vagy Pakson szerepel a következő idényben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavaszi szezonban a PMFC csapatában szerepelt kölcsönben Simon Attila, aki egyébként az MVM Paks játékosa. A csatár kölcsönszerződése lejárt a baranyai együttesnél, de szeretnék megtartani. Nagy a hercehurca a csatár körül, és nehezíti az üzlet létrejöttét, hogy a pécsi vezetők úgy nyilatkoztak, nyitottak arra, hogy Simon továbbra is náluk szerepeljen, de a korábbi kontraktust nem kívánják folytatni, más lehetőséget szeretnének találni. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, a harmincéves csatár sem tudta megmondani a Rangadó.hu érdeklődésére, azt viszont igen, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a Paks első edzésén meg kell majd jelennie.

– Konkrétat még én sem tudok. Annyi biztos, hogy nagyban megy az egyezkedés – kezdte Simon Attila. – A Pécsnek már jövő hétfőn kezdődnek az edzései, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a Paks első tréningjén kell majd megjelennem. Ha így maradnak a dolgok, akkor oda kell visszamennem. Pontosan nem tudom, hogy a háttérben mi zajlik. A pécsiek annyit mondtak, szeretnék, hogy maradjak. Én mondtam, hogy jól éreztem magam, és szívesen maradnék abban az esetben, ha szükség van rám. Nyilván anyagi dolgok játszanak közre a kivásárlás miatt. Megmondom őszintén, én ebbe nem látok bele, és nem tudom, mi miatt akadozik az üzlet létrejötte.

A korábban Siófokon, Újpesten, Diósgyőrben, Kecskeméten és Siófokon is megfordult támadó arról is beszámolt, szívesen maradna Pécsen, de mivel már nem Tomiszlav Szivics a paksiak vezetőedzője, ezért a tolnai együttes ellen sincs kifogása.

– Mindkét együttesben van számomra vonzó dolog. Elkezdtünk Pécsen egy munkát, amelyet szívesen folytatnék, de ha az élet úgy hozza, akkor szívesen térek vissza Paksra is. Persze, ez csak így jöhet létre, hogy Szivics már nincs ott. Nem is lenne szó ilyesmiről, ha még ő lenne Pakson a tréner – magyarázta Simon Attila.

Az elmúlt szezonban tíz találatig jutó csatár mesélt arról is, a néhányhetes pihenő alatt nem nyaral sehol, inkább a családjával töltődik fel.

– Végre itthon vagyunk Budapesten, a családdal és barátokkal kicsit kikapcsolódunk, ezért nem is nagyon foglalkoztam a futballal. Péntek este éppen Tankcsapda-koncertre megyek, úgyhogy ezt az egészéves feszülést, meg koncentrációt egy picit elhagytuk. Nyaralni sem indulunk sehova, viszont itthon vagyunk, és átadjuk magunkat a pihenésnek. Pakson majd június 24-én kell jelentkeznem az első edzésre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik