NB I

Megragadná a lehetőséget

Fellai József szívesen követné Koller Krisztián útját, szeretne szerződést kapni a PMFC-től.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ezen a héten megkezdte a felkészülést az új szezonra a PMFC, amelynek keretében új játékos volt az a Fellai József is, aki az őszi szezont még a Lombard Pápában, a tavaszit pedig az NB II-es Kozármisleny csapatában töltötte. A 25 éves védőnek két hét áll a rendelkezésére, hogy meggyőzze a pécsiek szakmai stábját. Márton Gábor edző egyébként jól ismeri őt, hiszen Kozármislenyben sikeresen dolgoztak együtt. Fellai a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, követné korábbi csapattársa, Koller Krisztián útját, aki télen igazolt a baranyai kiscsapatból a szomszédos Pécsre.

– Jó érzés, hogy újra NB I-es csapattal készülhetek – kezdte Fellai József. – Erősebbek az edzések, mint a másodosztályban, de erre természetesen számítottam is. Nem mondom, hogy nem fáradtam el, de bírom a strapát. Persze bírnom is kell, hiszen most kell megragadnom a lehetőséget arra, hogy bizonyítsak. Az mindenképpen megkönnyíti valamelyest a helyzetemet, hogy a szakmai stábot és a játékosok többségét is ismerem, jó viszonyt ápolunk. Koller Krisztiánnal már elég sokat játszottunk együtt, nagyon jóban vagyunk, ő is segít nekem.

A védőt a hírek szerint a Kaposvár is szeretné a soraiban látni, de ő egyelőre csak arra koncentrál, hogy a PMFC-nél megfeleljen.

– Egyelőre nem is akarok foglalkozni mással, most a Pécsnél akarok bizonyítani. Remélem, szerződést kapok, és nem lesz szükségem arra, hogy más csapat után nézzek, de az való igaz, hogy szeretnék az NB I-ben játszani – szögezte le Fellai József, aki az NB II Nyugati-csoportjában ezüstérmet szerzett a Kozármislennyel. – Megünnepeltük kellően az ezüstérmet, most már azonban előre kell tekinteni. Nekik is új szezon kezdődik az összevont NB II-ben, én pedig már pécsi színekben szeretnék bizonyítani. Azért viszont nagyon hálás lehetek nekik, hogy újra játékba lendülhettem, és újra a régi formámban játszhattam.

Olvasói sztorik