NB II

Régen játszott már tétmeccsen

Fellai József amondó, hétvégén elveszik a Puskás Akadémia veretlenségét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard Pápától télen visszatért Kozármislenybe Fellai József, aki elsősorban sérülése miatt csak elvétve kapott lehetőséget a bakonyiaknál, így kézenfekvő volt számára, hogy visszaigazoljon előző egyesületéhez. A baranyaiak a tavaszi szezonnyitón 2-0-ra múlták felül a BKV Előre együttesét, Fellai pedig góllal debütált régi-új klubjában. A 23 éves hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, visszavágyik az élvonalba, de tavasszal még a Kozármisleny céljaiért hajt, legközelebb például a listavezető Puskás Akadémiát győzné le csapatával.

– Örültem neki, hogy újra játszottam, hiszen elég régen szerepeltem már tétmeccsen – emlékezett vissza a BKV elleni bajnokira Fellai József. – Persze azért kicsit furcsán hatott, de nagyon jó érzés volt, hogy még gólt is szereztem.

– Mi változott Kozármislenyben, amíg ön Pápán szerepelt?
– Sok minden nem változott, az akkori csapat is remek volt, és a mostaniról is hasonló jókat mondhatok. Sikerült összeérnünk a tavaszi nyitányra, Szabó Zsolt vezetőedző pedig szinte ugyanazt az irányvonalat képviseli, mint elődje, a PMFC-nél dolgozó Márton Gábor.

– Mennyi időre tervez Kozármislenyben?
– Úgy jöttem vissza, hogy a sérülés, és a hosszú kihagyás után szeretném felhozni magam, hogy újra játékba lendüljek. Erre Kozármislenyben kiváló lehetőségem van, de nem titkolt célom az, hogy visszatérjek az NB I-be.

– A következő fordulóban a listavezető Puskás Akadémiát fogadják. Sorsdöntő lesz ez a találkozó a bajnokság kimenetele szempontjából?
– Jó meccs lesz, az biztos. A felcsútiak még veretlenek ugyan, de ez nem tart sokáig, hiszen szombaton meg fogjuk őket verni. Nekünk ugyanis az a célunk – különösképpen hazai pályán –, hogy minden meccsünket megnyerjünk.

Olvasói sztorik