NB I

Nem jöttek ki jól az edzővel

Fellai József távozott a Lombardtól, és már meg is van az új csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napokban bontotta fel a szerződését a Lombard Pápa csapatával a nyáron a Kozármislenyből igazolt Fellai József, aki az idei szezonban mindössze három mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben. A Rangadó.hu megkeresésére a 23 éves védő elmondta, hogy Zsivóczky Gyulával nem volt felhőtlen a viszonya, és elárulta azt is, hogy már talált is csapatot, de erről egyelőre még nem nyilatkozik.

– Mit gondol, miért csak három bajnokin kapott bizonyítási lehetőséget, akkor is csak csereként?
– Van, illetve most már remélem csak volt egy makacs sérülésem, amit még a kozármislenyi időszakomban szedtem össze. Beszakadt a lágyékizmom, és erre még rásérültem Pápán. Nem tudtuk, mi volt a baj, és lassan jöttem rendbe. Mostanra viszont nagyjából felépültem.

– És úgy gondolja, hogy tavasszal sem kapott volna lehetőséget? Nem érte volna meg kivárni még egy kicsit?
– Van egy véleményem, hogy az edző kit és mennyit játszat a csapatban. Ezek be is jöttek, én nem nagyon fértem bele az elképzeléseibe… Ez van. Azonban a vezetőkkel abszolút jó volt a viszonyom, csak a vezetőedzővel nem annyira…

– És mit hoz a jövő? Melyik együttesben fog játszani?
– Megvan már, hogy hol folytatom tavasszal. Azonban erről most még nem mondanék semmit, megvárnám a hivatalos bejelentést, ami valószínűleg csak januárban lesz.

– Mit szól korábbi csapata, a Kozármisleny szerepléséhez. Talán lehet mondani, hogy a baranyaiak várakozáson felül teljesítenek.
– Figyelemmel követtem volt csapatom menetelését, már csak azért is, mert több játékossal szinte baráti viszonyban vagyok, és az újonnan érkezőket is ismerem. Természetesen nagyon örültem az ő sikerüknek, majd meglátjuk, hogy tavasszal milyen lesz a folytatás…

Olvasói sztorik