NB I

Vissza a legjobbak közé

Az NB II csak ugródeszka: Fellai József nyártól ismét az első osztályban szerepelhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kozármisleny 1-1-es döntetlent játszott a Szigetszentmiklós otthonában az NB II Nyugati-csoportjának 27. fordulójában. Az első félidőben ott volt a pályán a baranyaiak védője, Fellai József is, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár ezúttal elmaradt a győzelem, ennek a pontszerzésnek bizony örülniük kell.

– Nehéz volt megszokni a műfüvet, mert de teljesen más, mint a miénk – mesélte a 23 éves hátvéd. – Az első félidő ezzel telt, úgyhogy kaphattunk volna három-négy gólt. A második felvonás kiegyenlítettebb volt, a végén nyerhettünk volna, mert több ziccerünk is adódott, de a hazaiaknak is voltak lehetőségeik. Jól jöttünk ki a meccsből a döntetlennel. Vannak olyan mérkőzések, amelyek után az iksznek is lehet örülni, a mostani is ilyen volt.

Bár a Kozármisleny csak döntetlent játszott, a Gyirmót pedig nyert az elmúlt hétvégén, két fordulóval a bajnokság befejezése előtt a baranyaiak előnye így is öt pont a tabellán a győriekkel szemben. A hajrában a Zalaegerszeget fogadják és Veszprémbe utaznak, de Fellai azt szeretné, ha már a következő meccsen, hazai környezetben biztosítanák jelenlegi második helyezésüket.

– Nagyon szép lenne az ezüst! A ZTE ellen úgy szeretnénk fellépni, hogy itthon vagyunk, és a lefújás után jó lenne megünnepelni a második helyet. Nagyon szeretnénk nyerni, hiszen hazai pályán még nem vertek meg minket – vélekedett Fellei József.

A fiatal játékos tavaly nyáron az élvonalban is bemutatkozott, hiszen leigazolta a Lombard Pápa. A bakonyiak akkori vezetőedzője, ifj. Bene Ferenc korábban éppen Kozármislenyben dolgozott együtt a hátvéddel, akinek az első osztályban is lehetőséget adott. De mivel Benének öt forduló után távoznia kellett, az új edző pedig nem számított rá, télen visszatért az NB II-es baranyaiakhoz.

A Rangadó.hu úgy értesült, hogy Fellai idén nyáron újra az élvonalba kerülhet, hiszen előszerződése van a PMFC-vel, de a pécsieken kívül a Kaposvár is szeretné megszerezni.

– Van rá esély, remélem, visszatérhetek az élvonalba, de a konkrétumok majd csak nyáron derülnek ki. Szeretnék Pécsre menni, de vannak más érdeklődők is – így kommentálta információnkat Fellai József.

Olvasói sztorik