NB I

Felemás visszatérés

November után múlt hétvégén lépett ismét pályára Bori Gábor, aki nem örül Szivics távozásának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt pénteken a Kecskemét csapatát fogadta az MVM Paks az OTP Bank Liga zárófordulójában. A mérkőzést a vendégek nyerték 1-0-ra, de volt a hazaiaknál egy olyan labdarúgó, akit elsősorban nem az eredmény érdekelt ezen a meccsen… Féléves kihagyás után lépett pályára Bori Gábor, aki egy novemberi bajnokin szenvedett oldalszalag-szakadást.

– Jó volt újra játszani, és szerencsére az idő is nekem kedvezett, hiszen ha nagyon meleg lett volna, akkor valószínűleg nem bírtam volna sokáig – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a 29 éves középpályás. – Jól éreztem magam a pályán, ha az utolsó hibám, egy labdavesztés nem lett volna, akkor azt mondom, tényleg nagyszerűen sikerült a visszatérésem. Úgy éreztem belülről, hogy jók voltak az átadásaim, sokat is passzoltam, és a többiek is bevettek a játékba. Nyilvánvalóan fél év kihagyás után ez nem volt olyan egyszerű, de örülök, hogy újra a pályán lehettem.

– Éppen volt csapata, a Kecskemét ellen tért vissza, igaz, vereség lett a vége. Hogyan értékeli a találkozót?

– A meccsről annyit tudok mondani, hogy az egész szezonunkra ez volt jellemző. Próbáltunk futballozni, úgy érzem, hogy a középpályán jól is játszottunk, mentek a passzok. Elől viszont nem bírtunk gólt rúgni, hátul pedig megkaptuk a szokásos találatot, ami sajnos ebben a bajnokságban végig kísért minket. A helyzeteink, lehetőségeink megvoltak döntetlennél, és hátrányban is, de nem tudtunk élni velük. Azt gondolom, hogy ezt a szezont gyorsan el kell felejtenünk. Nyilván nekem ez az egy meccsem volt, de a többieknek ezt tudnám javasolni. Tegyük túl magunkat ezen a gyenge szezonon, és a nyártól újult erővel kell neki állni dolgozni.

– Pénteken még játszott, hétfőn viszont újabb műtéten esett át…
– Hétfőn kiműtötték a lábamból a csavarokat, ezért ismét egy két-háromhetes pihenő vár rám. De pont azért csináltuk így a doki segítségével, hogy amire elkezdődik a felkészülés, arra teljesen rendben legyek.

– Mit szól Tomiszlav Szivics távozásához?
– Mivel mi jóban voltunk, és ismertük egymást régóta, ezért nem mondom, hogy meglepett a döntése. Nyilván jó szerződést ajánlott neki a Diósgyőr, mondta is, hogy neki ez egy nagy kihívást jelent. Nem örülök a távozásának, de sok sikert kívánok, egy erős csapatot irányíthat, ami neki való feladat.

– Mivel tölti párhetes szabadidejét?
– Hétfőn értem haza Székesfehérvárról, most itthon vagyok Szombathelyen, lábadozok. Itthon tervezem a pihenést. Június 24-én, hétfőn kell jelentkeznünk az első edzésre, habár ugye még nem tudjuk, hogy ki lesz az edző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!