Hírek

Március végén térhet vissza

Pénteken kezdte a rehabilitációt a térdműtéten átesett Bori Gábor.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra az MVM Paks együttese. Az első edzésen néhány játékos még nem állt Tomiszlav Szivics vezetőedző rendelkezésére. Kiss Tamás, Zsók József és Kulcsár Dávid mellett az ősszel megsérült Bori Gábor is hiányzik. A tavaly nyáron Kecskemétről igazolt középpályás oldalszalag-szakadást szenvedett, és hét hete műtötték Székesfehérváron. A 28 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy ezen a héten vették le a lábáról a rögzítőt, és pénteken kezdte a rehabilitációt.

– Teljesen időszerű a megkeresés, mert pont ma kezdtem el a rehabilitációt a gyógytornászommal – kezdte mosolyogva Bori Gábor. – Szerdán vették le a lábamról a rögzítőt, amit hat és fél hétig viseltem a műtét óta. Oldalszalag-szakadással operáltak, de a porc is levált, illetve még mást is helyre kellett tennie a térdemben Majzik doktor úrnak, aki előzetesen azt mondta, hogy félórás beavatkozás elé nézek, de jóval hosszabbra sikeredett a műtét. A lényeg azonban, hogy minden jól sikerült, jól haladok a felépüléssel, ami azért sajnos még elég sok ideig el fog tartani, egy hosszú folyamatról van szó, másfél-két hónap még a rehabilitáció. Ha minden jól megy, akkor március végén, április elején térhetek vissza, persze, ez csakis rajtam és a lábamon múlik. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, aki segít a felépülésben, beleértve az orvosomat és a paksi stábot is.

– Felemás őszt produkáltak, mit vár a tavaszi folytatástól?
– Nem tudom, mi volt az oka, hogy ennyire rapszodikusan szerepeltünk. Sokkal eredményesebb második fél szezont várok. Szivics mesterrel a téli alapozás után általában jobb erőben szoktunk lenni az ellenfeleinknél, szerintem a kecskeméti kupagyőzelem is ennek volt köszönhető. Ezt várom most is, kemény edzések után egy sokkal jobb tavaszt szeretnék látni a srácoktól, és remélem, hogy minél előbb be tudok szállni én is, és segíthetem az együttest – mondta Bori Gábor.

További hír a paksi klub háza tájáról, hogy az NB I-es mezőny legfrissebb súlyos sérültjét, a téli szünetben keresztszalag-szakadást szenvedő Kulcsár Dávidot a mai napon, vagyis pénteken operálják.

Kaposvári visszatérők

Ezen a héten a Kaposvári Rákóczi csapatánál is megkezdődött a kemény munka. A somogyi együttes első téli edzésén két régi-új arc is megjelent. Az ősszel sérüléssel küszködő, illetve műtéten is áteső Waltner Róbert és Hegedűs Dávid is elkezdte a felkészülést a társakkal. A Rangadó.hu megkeresésére mindketten elmondták, hogy panaszmentesek, és alig várták, hogy újra edzésbe állhassanak.

Olvasói sztorik