NB I

Pakson ma kezdik a munkát

Simon Attila távozhat, de továbbra sincs új csapata, bár többen is érdeklődnek iránta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök délután kezdi a téli felkészülést az MVM Paks csapata. Decemberben jelezte a klub, hogy néhány játékost megfelelő ajánlat esetén elenged. Közülük Pokorni Péter, valamint Sipeki István hétfő óta már az NB II-es Szolnoknál edz, míg Kovács Attila sorsa egyelőre kérdéses. Simon Attilát többen is vinnék, most mégis Pakson veszi fel a munkát, ahogy Sifter Tamás is itt kezdi meg az alapozást – áll a klub honlapján.

Lesznek frissen érkezettek is, a fiatal támadó, Könyves Norbert az MTK-tól teszi át székhelyét Paksra, a rutinos kapus, Németh Gábor pedig a Kecskemét hálóját őrizte legutóbb. Négyen vannak olyanok, akik nem végezhetnek teljes értékű munkát: Kiss Tamás, Zsók József és Bori Gábor ősszel már átesett egy-egy műtéten, a következő pedig a szünetben megsérült Kulcsár Dávid lesz. Az NB II-es keretből az első csapathoz kerül Feil Máté és Pintér Norbert.

A paksi csapat kétszer utazik külföldi edzőtáborba, és összesen tíz felkészülési mérkőzésen lép pályára. Ezekből hat nemzetközi megmérettetés lesz.

Olvasói sztorik