NB II

Kis Károly ragaszkodott hozzá

Sipeki István nem érzi visszalépésnek, hogy a másodosztályba igazolt, a legfontosabb, hogy minél többet játsszon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában sereghajtó Szolnoki MÁV FC leigazolta Grúz Tamást, Mundi Rolandot, Pokorni Pétert és Sipeki Istvánt is. Utóbbi két játékos Pakson már dolgozott együtt a nemrégiben kinevezett vezetőedzővel, Kis Károllyal. A 33 éves középpályás, Sipeki ráadásul alapembernek számított a szakvezetőnél. A Rangadó.hu érdeklődésére elmesélte, ez volt az egyik döntő érv, hogy a szolnokiak ajánlatát fogadta el.

– Miért éppen Szolnokra igazolt?
– Kis Károly ragaszkodott hozzám, ami nagyon sokat jelentett nekem – kezdte a 33 éves középpályás. – Nagyon jó edzőnek tartom, Pakson alapember voltam nála, úgyhogy csak a legjobbakat mondhatom róla.

– Nem érzi visszalépésnek a másodosztályt?
– Egyáltalán nem. Persze, jó lett volna az NB I-ben játszani, de túlságosan komoly érdeklődők nem is akadtak, valamint ahol komoly munka folyik, ott jó dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy ez Szolnokon is így lesz. A lényeg egyébként az, hogy minél többet pályán legyek. Fél évre állapodtunk meg, hogy utána mi lesz, azt most még nem tudom megmondani.

– Elérhetőnek érzi a célokat? Hiszen a Szolnok jelenleg a tabella legutolsó helyén áll…
– Úgy gondolom, mindenképpen, hiszen ebben a hárompontos rendszerben néhány győzelemmel könnyen fel lehet zárkózni. A Szolnok a tavalyi szezonban is jól teljesített, az őszi idény valamiért nem úgy sikerült, ahogyan eltervezték. Azonban a keretet megerősítve, és az új vezetőedzővel tavasszal elérhetjük azt, hogy az NB II-ben maradjunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik