NB I

Bori Gábor a Paks játékosa

Lezárult a Kecskemétről távozó 28 éves középpályás ügye, az MVM Paks a befutó!

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A játékos ügyeit intéző ügynökség képviseletében Illés Zoltán elmondta, a paksi klubvezetés és a játékos megegyezett egymással, és bár a két klubnak még egyeztetnie kell, úgy tűnik, nem lesz akadálya, hogy Bori Gábor a pénteki nap folyamán aláírja három évre szóló szerződését.

A Rangadó.hu információi szerint a Siófok, a Pécs, és az egyik bajnokesélyes csapat is érdeklődött a rutinos középpályás iránt, aki korábban az Újpest és az MTK játékosa is volt. A sors pikantériája, hogy amennyiben még ma elintézik a papírmunkát, Bori éppen szülővárosa csapata, egyben nevelőegyesülete, a Szombathelyi Haladás ellen mutatkozhat be paksi színekben. Új együttesénél csütörtökön nevezték ki vezetőedzőnek azt a Tomiszlav Szivicset, akivel a KTE-nél sikeresen dolgoztak együtt. Korábbi csapattársai közül ismét együtt játszhat Tököli Attilával és Simon Attilával is.

A kecskeméti klub honlapjának híre szerint: Bori Gábor az MVM Paks játékosaként folytatja pályafutását, miután a klubok megegyeztek a váltás feltételeiről.

Pénteken nyilvánosságra került az a hír is, miszerint az MTK-s Könyves Norbert téltől szintén Pakson játszik. Mivel ebben az ügyben is Illés Zoltán az illetékes, rákérdeztünk, ő pedig nem cáfolta, de hozzátette, konkrétumokkal később szolgálna ezzel kapcsolatban.

Olvasói sztorik