Hírek

Rózsa aláírt, Bori és Nagy érkezhet

Három évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Haladás kapusa.

Kapcsolódó cikkek

Megállapodott egymással a Haladás és Rózsa Dániel. A szóbeli egyezséget tettek követték, a kapus kedden aláírta három évre szóló új szerződését, amiben van egy rögzített kivásárlási ár is – írja a nyugat.hu.

Artner Tamás vezetőedző a Haladás hétfői edzése után azt nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának, hogy három minőségi, azonnal bevethető játékos érkezését várja ezen a héten. Nos, a kecskeméti Bori Gáborról, a székesfehérvári Nagy Dánielről, és a kaposvári Kulcsár Kornélról van szó. Ezt Tóth Miklós ügyvezető is megerősítette.

– Bori Gábor ügyében beszéltem Sallói Istvánnal, a Kecskemét ügyvezetőjével, aki egyeztet Rózsa Pál tulajdonossal – nyilatkozta Tóth Miklós. – Kulcsár Kornél esetében tavaly december óta több alkalommal is tárgyaltam Illés Jánossal, a kaposváriak ügyvezetőjével, mondhatom, hogy folyamatosan egyeztetünk a támadó ügyében. A harmadik jelölt, Nagy Dániel nem feltétlenül a Kovács István-féle esetleges csereüzlet keretében érkezne Szombathelyre. Mindhármukat végleg szeretnénk megszerezni, nem kölcsönvételben gondolkodunk. Hangsúlyozom: egyelőre a klubokkal egyeztetünk, a focistákkal nem tárgyaltunk.

Kovács István ügyében egyébként nincs új információ. Hétfő este Illés Béla és Tóth Miklós késő estig tárgyalt Tassy Márkkal, a Videoton ügyvezetőjével, valamint a fehérváriak tulajdonosával, Garancsi Istvánnal, Budapesten.

Olvasói sztorik