Hírek

Kulcsár Kornélt vinné a Haladás!

Szerdán találkoznak a kaposvári és a szombathelyi vezetők, hogy tárgyaljanak Kulcsár adás-vételéről.

Legyél a Rangadó rajongója a Facebook-on is. Klikk!

A Rangadó.hu információi szerint a Haladás vezetői hivatalos ajánlatot tettek Kulcsár Kornélért.

– Ez fedi a válóságot – erősítette meg Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője. – Tettek egy ajánlatot, én is mondtam valamit, de még nem egyeztünk meg. Elvileg mindenkinek a távozásáról szó lehet, megfelelő ajánlat esetén. Ez az ügy nem lehetetlen, szerdán személyesen találkozunk, és tovább egyezkedünk.

A húszéves nagyatádi születésű és nevelésű középpályás 2005 óta tartozik a kaposváriak kötelékébe.

A Nyugat.hu információi szerint Artner Tamás vezetőedző egyik első számú kiszemeltje Kulcsár, és leigazolását nem befolyásolja az, hogy Kovács István esetleges távozásával mennyi pénz folyik be a csapat kasszájába. Az azonban biztos, ha Kulcsárt a jelenlegi ajánlat környékén veszi meg a Haladás, az klubrekord lesz! Az eddigi rekorder Nagy I Gábor volt.

– Két hete tudom, hogy van ez a lehetőség, és nagyon örülök neki – nyilatkozta a Rangadónak Kulcsár Kornél. – Ez azt jelenti, hogy jól teljesítettem az őszi idényben. Úgy érzem, hogy most nagyon jót tenne nekem a környezetváltás, és ezt már az elnökünkkel is megbeszéltem, elmondtam neki. Velem még nem egyeztetett a Haladás, mert ilyenkor mindig a két klubnak kell megállapodnia először, de minden bizonnyal meg fogunk tudni egyezni!
Olvasói sztorik