Hírek

Simon Attilát kölcsönadja a Haladás

Simon az NB II-es Sopron játékosa lesz, Vujovics maradhat Szombathelyen.

A Haladás január 9-én kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. A 23 éves Simon Attila a tavaszi idényt nagy valószínűséggel kölcsönben az NB II-es Sopron csapatában tölti. A támadó az ősszel mindössze öt mérkőzésen kapott lehetőséget, valamennyi alkalommal csereként állt be – írja a klub hivatalos honlapja.

Goran Vujovics ügyében nincs fejlemény, egyelőre nem jelezett a Videoton, hogy visszarendelje a csatárt. Erre január 15-ig van lehetőségük a fehérváriaknak. Egyre valószínűbb tehát, hogy a montenegrói játékos kölcsönszerződése a tavaszi szezonra meghosszabbodik, és Szombathelyen marad.

Egyelőre nem dőlt el, hogy utazik-e külföldi edzőtáborba a Haladás. Amennyiben igen, január végén vagy február elején szállna repülőre a csapat. Ciprusról, Törökországból és Portugáliából is van ajánlatuk a vasiaknak, de az is elképzelhető, hogy Magyarországon edzőtáboroznak majd, méghozzá Telkiben.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.