Hírek

Nem sikerült a jubileum

A kétszázadik NB I-es meccsét játszó Bori Gábor az MTK elleni pontvesztést fájlalja leginkább.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Valami nem stimmel! Mármint a statisztikában, Bori Gábor esetében. A HLSZ honlapja szerint a KTE-Phoenix Mecano 28 éves középpályása eddig 193 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, az alföldiek honlapja viszont arról számolt be, hogy a legutóbbi, debreceni összecsapás volt a kétszázadik alkalom. Az ellentmondást maga a játékos oldotta fel a Rangadó.hu érdeklődésére, majd kifejtette, hogy bár a Debrecen otthonában ki lehet kapni (2-1), ő bízott a pontszerzésben. Bori hozzátette, jólesik számára más klubok rendszeres érdeklődése, de egyelőre nem szeretne magánreklámot csinálni.

– Százkilencvenhárom, vagy kétszáz?
– Én úgy tartom számon, hogy ez volt a kétszázadik! Ezeket azért számolja az ember… Ha jól tudom, a hivatalos statisztikát 2004-től vagy 2005-től kezdték el vezetni, én viszont már 2002-ben is pályára léptem hét meccsen az MTK-ban. Sajnos nem sikerült valami jól ez a jubileum. Bár Debrecenben ki lehet kapni, nagyon bíztam benne, hogy sikerül ponttal, vagy győzelemmel megünnepelni a kétszázadikat – mondta a Rangadó megkeresésére a kecskeméti Bori Gábor.

– A játék képe alapján nem volt egyértelmű a meccs…
– Játékban jók voltunk, a lehetőségeink is megvoltak. Azon múlott, hogy nem használtuk ki őket, a bajnok Debrecen, amely öt-hat éve ott van a bajnokság élvonalában, viszont kihasználta. Ezen nem is kell meglepődni, ezért ilyen jó csapat a DVSC. Ellene nem lehet úgy számolni, hogy tuti az egy pont, vagy tuti a három pont, mégis hiányérzetem van a meccs alapján.

– Összességében milyennek ítéli a KTE bajnoki rajtját?
– A debreceni siker a bravúrkategóriába tartozott volna. Egyszer jó lenne elérni, hogy mi legyünk az esélyesebbek, de ez még nagyon odébb van. Én sokkal jobban sajnálom az MTK-meccset! Ott egy-nullás állásnál lőttünk egy kapufát, majd a kipattanóból megkaptuk az egyenlítőgólt. Ha azt a meccset megnyerjük, akkor most lenne négy pontunk, és senki nem mondhatná, hogy nem rajtoltunk jól.

– Voltak távozók és érkezők is bőven. Lassacskán kezd összeállni a csapat?
Húsz-huszonöt gól elment, ezt nagyon nehéz pótolni. Eddig három gólt szereztünk, de mindhármat pontrúgásból. Nem lehet azt mondani, hogy annyira nagyon veszélyesek lennénk előre… Ezen kell javítanunk!

– Minden átigazolási időszakban felvetődik a neve néhány klubnál, aztán mindig marad. Jól érzi magát Kecskeméten?
– Mindenképpen jólesik, hogy négy-öt csapatnál is szóba kerül az átigazolásom, de ne felejtsük, hogy még egyéves szerződésem van a KTE-vel. Legkorábban jövő nyáron leszek szabadon igazolható. A szerződéshosszabbításról még nem tárgyaltunk érdemben. Ha magánreklámot akarnék csinálni, azt mondanám, várom a jelentkezőket, de ez nem így van, hiszen most csak azzal foglalkozom, hogy minden hétvégén jó teljesítményt nyújtsak kecskeméti színekben!

Olvasói sztorik