NB I

Szivics lett a Paks vezetőedzője

Lázok János is a csapathoz igazolt.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A korábban a Kecskemét együttesét irányító 46 éves Tomiszlav Sziviccsel már meg is állapodott az ügyvezető, id. Haraszti Zsolt. A szerb szakember a mai napon megtartja első edzését a paksiaknak. Szivics egyelőre az idény végéig irányítja a 2011-ben bajnoki ezüstérmes és Ligakupa-győztes csapatot. Az előző négy fordulóban megbízott vezetőedzőként a csapatot vezető Máté Csaba távozott, a Ferencvárosnál a holland Ricardo Moniz pályaedzője lett.

A vajdasági származású Tomislav Szivics neve Magyarországon eddig a Kecskeméthez volt köthető, ott korábban játékosként is szerepelt a KTE-nél, majd később vezetőedzőként két időszakban is ott tevékenykedett. Ő volt az, aki az NB I-be vezette az alföldi csapatot, amely később Magyar Kupa győzelmét ünnepelhetett irányításával. Amikor nem hazánkban tevékenykedett, akkor szerb csapatoknál, illetve a szerbiai U17-, és U19-válogatottnál dolgozott. Paksra is egy szerb egyesülettől, az FK Hajduk Kulától érkezett – áll a klub honlapján.

Lázok is érkezik

A középpályásként és támadóként is bevethető Lázok János az idény első öt fordulójában az MTK együttesében játszott, most két évre írt alá a paksi együtteshez – írja a teol.hu.

Olvasói sztorik