NB I

Nem a Vidi a világ legrosszabb csapata

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Diósgyőr – Videoton 2-1

Szentes Lázár, DVTK: – Nagyon nagy csatát nyertünk meg, óriási küzdelem folyt a pályán. Tudtuk, hogy a Videoton nagyon jó csapat, de az elején sikerült őket gólokkal meglepnünk. A második félidőben nagyon beszorítottak minket, próbáltunk koncentrálni, hogy szerezzünk még egy gólt, ez sajnos nem sikerült. Egy hatalmas kapusbravúrral sikerült itthon tartani a három pontot.

José Gomes, Videoton: – Az első húsz percet átengedtük a DVTK-nak, a játékosaink hozzáállása nem volt megfelelő a mérkőzés elején. Ha tizennégy gólt lőve veretlen idén a csapat, akkor is két lábbal a Földön kell maradni. Később már sikerült kontrollálnunk a találkozót, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Nemhogy egyenlíteni, akár még fordítani is tudtunk volna. Ilyen a futball, ez megtörténhet. Tegnap sem voltunk a világ legjobb csapata, ma sem lettünk c, holnap pedig hétfő lesz. Nehéz mérkőzés volt, gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez.


Bp. Honvéd – Debrecen 2-2

Marco Rossi, Honvéd: – Elégedett vagyok az eredménnyel. A mérkőzés végén átlagéletkorban nagyon fiatal volt a csapatunk, öt akadémistánk is a pályán volt, ez pozitív lehet a jövőre nézve. Erősebb és rutinosabb játékosokkal rendelkezik a Debrecen, ezért örülünk ennek az egy pontnak.

Kondás Elemér, DVSC: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, kaptunk is egy gólt, de sikerült megfordítani a találkozót. Úgy gondolom, hogy a második félidőben uraltuk a játékot, a kapusunknak nem is volt dolga. Aztán kaptuk a tizenegyest, amely után mindkét fél részre eldőlhetett volna a találkozó. Nyerni szerettünk volna, győzelemre játszottunk még tíz emberrel is. Nagyon fontos lett volna ez a három pont, sajnos csak egyet tudtunk kihozni belőle.


Egri FC – MTK 0-3

Mészáros Ferenc, Eger: – Szánalmas első félidőt produkáltunk, ez elfogadhatatlan! A második játékrészre szerkezet-átalakítás történt. Egyet kértem a szünetben, hogy az önbecsülésükért játszanak. Ezt megtették, de a minőség hiányzott. Nem az akarással van a gond, hanem mással van probléma… Ha direkt kérném, hogy ilyen gólokat kapjunk, akkor se tudnánk. A második félidőben láttam egy-két olyan dolgot, amit gyakoroltunk, de ez édeskevés. Egész más mentalitással kellene játszani. Új időszámítás fog kezdődni Egerben, de nem hiszem, hogy a jövő héten felelősségre vonásra kerül sor.

Garami József, MTK: – Az első félidőben jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, jó volt a helyzetkihasználásunk is, jött az eredmény is, megérdemelten vezettünk. A második félidőben ennyi volt… Természetesen szerettem volna, ha további helyzeteket alakítunk ki és gólokat rúgunk, de ennyire futotta. A szünetben bíztattam a srácokat, de feljött az ellenfél, mi pedig visszaestünk játékban, sok labdát elpasszolunk, de összességében meg vagyok elégedve.


Szombathelyi Haladás – Ferencváros 0-0

Artner Tamás, Haladás: – Ezen a talajon, ez ellen a csapat ellen jó az egy pont, de azért van hiányérzetem, hiszen a támadásainkban benne volt a gól. Amit kértem és gyakoroltunk, azt a srácok maximálisan megvalósították. Ha a támadóvonalban lévő fiatal játékosaink idősebbek lesznek, akkor megnyerjük az ilyen összecsapásokat. Ez a Ferencváros bombaerős csapat, egyénileg remek játékosok alkotják, de a mi együttesünk is bizonyította, hogy bárkivel fel tudja venni a versenyt.

Ricardo Moniz, Ferencváros: – Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés, nagy tisztelet jár a Haladásnak. A szurkolókat viszont szeretném elmarasztalni, ezt a huhogást nem tudom megérteni. Mi nyolcezer eurós büntetést kaptunk ezért, a játékvezető meg azt mondja, hogy nincsenek ez ellen eszközei. Számomra ez elfogadhatatlan. Nagyszerű játékosai vannak a Haladásnak, például Radó és Halmosi, de a játékvezető dolga, hogy megvédje a futballistákat. Több tiszteletet várnék a szurkolóktól a játékosok felé! A játékvezető nem vállalta a felelősséget azért, hogy a nézőtéri folyamatot megállítsa. A következő ilyen esetnél lehívom a játékosaimat a pályáról, amíg ez meg nem szűnik!


Lombard Pápa – Kecskemét 0-2

Zsivóczky Gyula, Pápa: – Az az igazság, hogy nem akarom értékelni a meccset. Nincs harag és düh bennem. Egy biztos, le kell ülni a vezetőkkel, aztán az én sorsomról majd ma vagy holnap döntés születik. A Kaposvár elleni meccs után is mondtam, hogy ez így nem mehet tovább. Nekünk tiszta a lelkiismeretünk a stábbal, biztos követtünk el hibákat, de becsületesen dolgoztunk. Az öltözőben is azt kértem a játékosoktól, mindenki tartson önvizsgálatot, nézzen magába, hogy mindent megtett-e a siker érdekében. Nagyon szégyelljük magunkat, persze van kiút, azt majd a vezetők eldöntik, hogy velem vagy nélkülem.

Horváth Ferenc, Kecskemét: – Nagyon nehéz értékelni, inkább Colombót meg Poirot néztem volna. Rossz mérkőzés volt, nem úgy játszottak a csapatok, ahogy kellett volna, ennek ellenére nagyon örülök a győzelemnek. Azzal nyertünk, hogy hármat passzoltunk egymáshoz, ez ma egy ilyen mérkőzés volt.

(forrás: kecskemetite.hu)


FGSZ Siófok – MVM Paks 1-1

Tomiszlav Szivics, Paks: – A Siófok jó csapat, és tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de ettől függetlenül nyernünk kellett volna. Megvoltak a helyzeteink, de sajnos elpuskáztuk őket, emiatt maradt bennem némi hiányérzet. Nem először fordul elő, hogy a játékosaim nem valósítják meg azt, amit kérek tőlük.

Horváth Károly, Siófok: – Ez az egy pont a tabellán nem sokat segít rajtunk, de valamit visszahoztunk abból, amit az előző három meccsen elvesztettünk. Ha az előző mérkőzéseken is így álltunk volna a második félidőhöz és az utolsó tizenöt-húsz perchez, akkor pontot, pontokat tudtunk volna szerezni. Hiányzott eddig az ilyen szintű hozzáállás a csapatomtól, nem szabad megelégedni egy első félidőben nyújtott jó teljesítménnyel. Egy meccs kilencven percig tart, végig küzdeni kell.


Pécsi MFC – Győri ETO 0-2

Lőrincz Emil, Pécs: – Az első tíz percben gyengén kezdtünk, utána meg is szerezte a vezetést a Győr. Az első félidőben voltak lehetőségeink, és volt egy-két olyan ítélet, amit majd megnézünk a televízióban… A második félidőben még kilenc emberrel is küzdöttünk, de kimondottan nagy helyzetet sajnos nem tudtunk kialakítani. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, a Győri ETO azonban az ország egyik legerősebb csapata. Több helyzetet kell kialakítanunk, nyugodtabban kell megoldanunk a szituációkat a támadó harmadban, és akkor lehetnek még szebb estéink.

Pintér Attila, Győr: – Mindkét csapatnak egyforma volt a talaj, próbáltunk hozzá minél jobban alkalmazkodni. Az első félidőben ez nekünk jobban sikerült. A mérkőzés előtt felderítettük a Pécset, hogy melyek azok a hibák, amelyekből eredményesek tudunk lenni. A srácok ezen a nehéz talajon is maradéktalanul megtették, amit kellett. Azt gondolom, hogy büszke lehet rájuk az egész város, a klub és a szurkolók is, hiszen ahogy ezek a srácok egymásért és a klubjukért küzdenek, és mellette még jól is játszanak, ez nagyon öröm lehet minden győri számára.


Újpest FC – Kaposvári Rákóczi 1-0

Marc Leliévre, Újpest: – A lényeg a három pont megszerzése, de nem ismertem rá a csapatomra. Nem vettem észre azokat a dolgokat, amelyek a Ferencváros és a Debrecen ellen tetszettek. Lassan játszottunk és szervezettek sem voltunk. Ez nem az a csapat, amelyet én látni szeretnék a pályán.

Prukner László, Kaposvár: – Úgy gondolom, hogy a játék alapján nem szabadott volna ezt a meccset elveszítenünk. Az Újpestnek már csak akkor voltak lehetőségei, amikor mi teljesen kinyíltunk. A mi egyéni hibáinknak köszönheti az Újpest a győzelmet. Sajnálom, mert úgy érzem, hogy idegenben bátran és helyenként jól futballoztunk. Az első félidőben úgy éreztem, hogy Pavlovics gólja nem volt les, ezt majd vissza kell néznem. Voltak lehetőségeink, többször is a hazaiak fölé kerekedtünk, de ezeket nem használtuk ki, így elvesztettük a mérkőzést. Ilyen hibákat nem szabad elkövetni, amelyeket hátul is és elől is vétettünk. Ha egy csapatot idegenben le tudunk futballozni, akkor nem szabad ilyen egyéni hibákat elkövetnünk.

Olvasói sztorik