NB I

Hosszabb távra tervez

Egerben alapember volt, Pakson viszont meg kell küzdenie a csapatba kerülésért Kovács Gábornak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az átigazolási időszak utolsó napján váltott csapatot Kovács Gábor, aki Egerből Paksra igazolt. A 25 éves védő a hevesieknél alapember volt, hiszen az összes bajnokit végigjátszotta ősszel. A korábban a Ferencvárosban, a Vasasban és a PMFC-ben is megfordult játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nem lesz elkeseredve, ha egyből nem kezdőként számítanak rá, de küzdeni fog a csapatba kerülésért.

– Voltak más ajánlatai is, mielőtt megegyezett a paksiakkal?
– Nem volt más ajánlatom. Mivel Egerben a tulajdonosváltás miatt elég komplikált a helyzet, nem láttam biztosnak a jövőmet. A paksiak már nyáron is megkerestek, de akkor még nem jött össze az üzlet, most viszont sikerült megegyeznünk – mesélte Kovács Gábor.

– Nem tart attól, hogy mivel utolsóként érkezett a Pakshoz, nem lesz könnyű dolga beverekednie magát a kezdőcsapatba?
– Mivel két és fél évre szól a szerződésem, hosszabb távra tervezem új csapatomnál. Benne van a pakliban, hogy jövő hétvégén még nem fogok a kezdőcsapatban szerepelni, de nem leszek elkeseredve, ha tavasszal még nem leszek alapember. Persze ez nem azt jelenti, hogy megelégszem, keményen meg fogok küzdeni azért, hogy pályára kerüljek.

– Hogy tekint vissza az őszi szezonra az Eger csapatában? Elvégre mind a tizenhét bajnokit végigjátszotta…
– A csapat szempontjából nem a legfényesebben szerepeltünk, bár ebben a külső körülmények elég rendesen közrejátszottak. Egyénileg úgy gondolom, hogy nem teljesítettem rosszul, hiszen azért nem véletlenül játszottam végig az összes meccset. Szóval összességében felemás őszt tudhatok magam mögött.

Olvasói sztorik