NB I

Egerbe igazoltak a Palásthy-testvérek

Nem mindenáron akarták elhagyni Vácot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hazai átigazolási időszak utolsó napján szerződött az Egri FC-hez a 32 éves csatár, Palásthy Norbert, valamint a 22 éves kapus, Palásthy Dávid. A fivérek az NB II Keleti-csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác csapatából igazoltak az élvonalbeli hevesi klubhoz. Palásthy Norbert korábban a Honvéd és a Paks színeiben is játszott már az NB I-ben, így nem lesz újdonság számára az első osztály.

– Decemberben járt le a szerződésem Vácon – kezdte a Rangadó.hu megkeresésére Palásthy Norbert. – Úgy voltam vele, hogy nem mindenáron akartam eligazolni, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben jobbnak láttam váltani. Voltak lehetőségeim, de az átigazolás finisében már döntenem kellett. Nagyon örülök, hogy újra az NB I-ben játszhatok! Próbálom majd minél jobb teljesítménnyel és jó játékkal segíteni az Egert, amely szép tavasz elé nézhet, legalábbis a Győr elleni Ligakupa-győzelem ezt sugallta nekem.

Öccse, Palásthy Dávid hosszú kihagyást tudhat maga mögött térdsérülése miatt, azonban a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, készen áll, hogy felvegye a kesztyűt.

– Októberben volt egy atroszkópos beavatkozás a térdemen, de már rendben vagyok, teljes erővel tudom magam belevetni a munkába. Egerben egészen biztosan meg kell majd küzdenem a csapatba kerülésért, de ezzel tisztában voltam. Érdekesség, hogy Sztankó Gáborral jóban vagyok, hiszen játszottunk már együtt. Két évre állapodtam meg, szeretnék bizonyítani Egerben – mesélte a fiatal kapus.

Olvasói sztorik