NB I

Vác lesz az Eger átmeneti otthona?

Továbbra sincs világítás, folytatódik a vándorcirkusz; az újonchoz távozik a DVTK szerb védője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr játékosa, Szavo Rakovics csatlakozott az Egri FC keretéhez, és már egy edzésen is részt vett. A 27 éves szerb védő már három hete tudja, hogy nem számítanak rá a DVTK-nál, és miután a kereten kívülre került, szabadon kereshetett magának új csapatot – írja a boon.hu.

Érdekesség, hogy a miskolci együttes éppen a hevesiek ellen játssza első tavaszi bajnoki mérkőzését, méghozzá jövő pénteken. Igen ám, de mint köztudott, annak az esélye tulajdonképpen a nullával egyenlő, hogy a találkozót tényleg Egerben rendezzék, ugyanis ehhez a stadiont tíz napon belül villanyvilágítással kellene ellátni. Az Egri FC új kommunikációs munkatársa, Féderer Andrea sem tudta megmondani, hol lesz a meccs.

Ha Egerben tényleg nem lesz világítás bő egy héten belül, akkor két eset lehetséges. Vagy másik időpontban rendezik meg a találkozót Egerben, vagy másik helyszínt keresnek a találkozónak. Előbbi ellen szól, hogy a Borsod Online információi szerint az MLSZ nem akceptálta az egri klub kérését, hogy cseréljék fel az Eger–Diósgyőr meccset a szombaton, nappali fény mellett megrendezhető, 14 órára kiírt Kecskemét–Debrecen bajnokival, így már szinte bizonyos, hogy villanyfény mellett kell játszania a hevesi alakulatnak.

Mivel az egri klub új tulajdonosa Vácról érkezett, így a legnagyobb esélye annak van, hogy a Pest megyei városba kell elutazniuk azoknak a diósgyőri drukkereknek, akik élőben szeretnék látni kedvenceik idei első tétmeccsét.

Olvasói sztorik