NB I

A klubmenedzser irányít Egerben

Tóth Dénes irányítja az Egri FC csapatát szerdán, a Győri ETO elleni Ligakupa-mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 13 órakor kezdődő meccsel kapcsolatban a klub honlapja azt írja, hogy a stadionban rendezik, de kedvezőtlen pályaviszonyok esetén a műfű lesz a helyszín.

– Egyelőre még sok minden alakulófélben van, így a játékoskeret is, ám az bizonyos, hogy az elszántsággal és a hozzáállással nem lesz baj a Győr ellen – jelentette ki Horváth Tamás, az utánpótlás szakmai vezetője.

A mezőkövesdi edzőmeccsen (3-3) ő vezette az egri csapatot, mert a leendő szakmai igazgató, Mészáros Ferenc mindaddig nem szerepelhet hivatalosan az egyesület kötelékében, amíg a munkavégzés alól felmentett ex-vezetőedzővel, Simon Antallal nem egyezik meg az Egri Futball Club Kft. a távozás feltételeiről.

A győriek elleni keretben újonnan szerződtetett játékos egyelőre nem található. Az újpesti támadó Szabó Bence, és a szerb védő Braniszlav Vukomanovics után a múlt héten a francia Yohan Lasimant csatlakozott a hevesiekhez, azonban a trió tagjaival még nem született megállapodás. A hét eleje óta a többiekkel gyakorol az ugyancsak francia Ismael Fanton Kone és a váci kapus, Palásthy Dávid is. Szó van két győri játékos, Jarmo Ahjupera és Marko Dinjar érkezéséről, és két holland, meg egy montenegrói labdarúgót is várnak tesztelésre.

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy nem a teljes keret utazott Egerbe, így azokra a játékosokra, akik otthon maradtak, két edzés vár a szerdai nap során.

Ligakupa, negyeddöntő, 1. mérkőzések

Február 20. szerda

13 óra: Egri FC – Győri ETO FC

16 óra: Ferencvárosi TC – Lombard Pápa Termál FC

16.45: Videoton FC – Debreceni VSC-TEVA

17 óra: Pécsi MFC-Matias – Budapest Honvéd

A visszavágókat két hét múlva rendezik.

Olvasói sztorik