NB I

Gólzáporos döntetlen Debrecenben

A DVSC-TEVA 3-3-as döntetlent játszott a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pénteki találkozón pályára lépett a francia próbajátékos, Manadou Wague is, aki védekező középpályásként kapott feladatot, de nem sokat tudott játszani, mivel a meccs elején megsérült, és le kellett cserélni – tudósít a DVSC honlapja.

A Balmazújváros már a harmadik percben vezetést szerzett tizenegyesesből. A meccs közben erősen fújt a szél, ami az első félidőben inkább a vendégeket támogatta. Többet birtokolták a labdát, bár igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. A hazaiak az utolsó negyedórában vették át az irányítást, megvolt a lehetőségük az egyenlítésre is, de a szünetig erre nem került sor.

A második félidő elején azonban Sidibe révén ez összejött, bár már előtte is volt egy nagy helyzete a Debrecennek, de Slimane Bouadla a kapufát találta el. A Balmazújváros ezután visszaszerezte a vezetést, de ennek nem sokáig örülhetett, ugyanis Ferenczi János gyönyörű gólt lőtt a bal felső sarokba. Előtte a rutinos középpályást, Dombi Tibort csak szabálytalanul tudták szerelni a büntetőterületen belül, a tizenegyest azonban Coulibaly kihagyta, a kapus védte a lövését. Dombi kisvártatva megint villant: betört a tizenhatoson belülre, és a kapus felett a hálóba pörgette a labdát. Az előnyt azonban nem tudta megtartani a DVSC, ugyanis a végén a Balmazújváros egyenlített (3-3).

Hazai részről Dombi Tibort és Slimane Bouadlát dicséreti illeti, mindketten nagyon sokat dolgoztak a pályán, és rengeteget futottak.

Felkészülési mérkőzés

Debreceni VSC-TEVA – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 3-3 (0-1)

Debrecen, 50 néző. Játékvezető: Solymosi

DVSC: Szécsi G. – Albert, Ludánszki, Szűcs I., Engel – Dombi (Angyal), Wague (Gál), Slimane Bouadla, Ferenczi (Sós) – Sidibe, Coulibaly. Edző: Kondás Elemér

Balmazújváros: Szalma (Mester) – Bokros, Papp F. (Kiss L.), Forgács, Németh – Nagy R., Kónya (Arnóczki), Szöllősi (Murák), Virág – Kállai (Sándor), Belényesi. Edző: Híres Gábor

Gólszerzők: Sidibe (51.), Ferenczi J. (62.), Dombi (69.), illetve Szöllősi (tizenegyesből 3.), Sándor I. (60.), Murák (85.)

Olvasói sztorik