NB I

Last minute út törökbe?!

Ivancsics Gellért neve felvetődött egy élvonalbeli klubnál, Törökországban. Döntés kedden várható.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint a török első osztályba hívják Ivancsics Gellértet. A soproni szülésű és nevelésű középpályás korábban megfordult már a Budapest Honvéd, a Siófok, a Diósgyőr, a Szigetszentmiklós és a Zalaegerszeg csapatában, két éve pedig ismét a kispestieket erősíti, tehát most szerepelhet először légiósként.

A 25 éves játékos érdeklődésünkre megerősítette a tényt, miszerint érdeklődnek iránta, de további konkrétumokkal ő sem tudott szolgálni. Mivel Törökországban február 5-én, kedden éjfélkor ér véget az átigazolási időszak, legkésőbb holnap döntés várható az ügyben. Úgy tudjuk, hogy a felek a kivásárlási árban már megállapodtak, tehát a Honvéd nem gördít akadályt a távozása elé.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!