NB I

Faggyas Milán szerződést bontott

A 23 éves csatár a több játéklehetőség reményében önszántából távozik a Budapest Honvédtól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Budapest Honvéd és Faggyas Milán pénteken közös megegyezéssel szerződést bontott. A játékos a szakvezetéssel egyeztetve, a több játéklehetőség reményében kérte erre a klubot, amely méltányolta kérését – áll a kispestiek honlapján. A 23 éves miskolci csatár karrierje értelemszerűen Diósgyőrből indult, majd megfordult Debrecenben, és tavaly márciusban igazolt a fővárosba. A jelenlegi idényben csupán egyszer volt kezdő, 11 alkalommal pedig csereként lépett pályára, illetve a Ligakupában és a Magyar Kupában is többször szerepelt.

– Nehéz szívvel válik meg a klubról?
– Természetesen nehéz volt ezt a döntést meghozni, mert szerettem itt, és jól éreztem magamat a csapatnál, de meg kellett hoznom, hogy tovább tudjak lépni és minél többet fejlődjek. Szívem szerint nem váltottam volna, de a futball olyan, hogy nem lehet elvesztegetni éveket – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére Faggyas Milán.

– Hogyan tovább?
– Tudok ajánlatokról, szerintem egyre több megkeresés lesz, de egyelőre nem szeretnék csapatneveket mondani. Az alapozó munka nem fog megszakadni, mert a klubvezetőkkel abban állapodtunk meg, hogy a Honvéd NB II-es csapatának edzéseit addig látogathatom, amíg megtalálom az új klubomat. Túl sokáig nem szeretném halogatni a döntést, mert mihamarabb ott szeretnék edzeni, ahol a jövőmet elképzelem, de nem elkapkodni sem akarom, mert a legjobb lehetőséget keresem a továbblépéshez, szakmailag a legjobb állomást akár rövidebb, akár hosszabb távra.

Olvasói sztorik