Kiemelt hírek

A meccs előtt aláírta volna, de…

Ivancsics Gellért nem elégedett a Kaposváron szerzett egy ponttal.

Kapcsolódó cikkek

A Budapest Honvéd FC 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvári Rákóczi FC otthonában az OTP Bank Liga 12. fordulójában. A somogyiaknak ez volt a hetedik ikszük a mostani szezonban. Mivel a kispestiek az első félidőben már 2-0-ra is vezettek, érthető, ha nem teljesen elégedettek a pontszerzéssel. Ezt erősítette meg a Rangadónak nyilatkozó Ivancsics Gellért is, aki először volt kezdőjátékos a jelenlegi idényben.

– Mi volt az oka, hogy nem sikerült megtartaniuk a kétgólos előnyüket?
– Nem öröm, hogy kettő-nulláról kettő-kettőt játszottunk, nem vagyunk elégedettek – mondta a Rangadó.hu megkeresésére Ivancsics Gellért, a Honvéd 24 éves középpályása. – Bár ha a meccs előtt azt mondják, hogy egy pontot szerzünk, lehet, hogy látatlanban aláírom. Kaposvárról elhozni egy pontot nem rossz eredmény. Nagyon fordulópont volt, hogy az első félidő végén tizenegyest ítéltek ellenünk, ami nem volt jogos, de gólt kaptunk belőle.

– A Diósgyőrt fogadják pénteken, amely még nem nyert idegenben, de félvállról venni soha nem lehet…
– Nagyon jól összerakott társaság, egyénileg is nagyon jó játékosok alkotják! Nehéz, kiegyenlített meccsre számítok, azon leszünk, hogy megnyerjük, és a Diósgyőr sorozata folytatódjon!

– Ebben a szezonban a Kaposvár ellen volt először kezdő élvonalbeli meccsen!
– Egyre jobb formába kerülök, remélem, a DVTK ellen ugyanúgy kezdőként kapok lehetőséget. Egy kis hullámvölgybe kerültünk a közelmúltban, de remélem, pénteken kijövünk belőle. Hazai pályán jó focit játszunk, veszélyesek vagyunk. Ezzel a Paks ellen sem volt probléma, de a kiállítás alapvetően meghatározta a játék képét és a mérkőzés alakulását.

Olvasói sztorik