Hírek

Recept görcsoldásra

Az idei bajnokságban első gólját szerző Ivancsics Gellért eddig elégedett a kispestiek teljesítményével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gólzáporos meccsen nyert 5-3-ra a Budapest Honvéd a vendég Kaposvári Rákóczi ellen az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában. Ivancsics Gellért, a kispestiek középpályása azon túl, hogy győzelmet ünnepelhetett, megszerezte első gólját is a mostani bajnoksági szezonban. Az olasz vezetőedzőnél, Marco Rossinál alapembernek számító 25 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, látatlanban aláírta volna a szezon előtt a csapat eddigi teljesítményét.

– Hogyan értékeli a Rákóczi elleni győzelmet?
– Szimpatikus csapat a Kaposvár, hiszen futballozni jöttek a Bozsik-stadionba. A góljainkat is nagyrészt abból szereztük, hogy náluk volt a labda, azt megszerezve sikerült kiugratnunk a csatárokat, akik remek napot fogtak ki, a helyzetkihasználásunk szinte hibátlan volt – mondta Ivancsics Gellért a Rangadó megkeresésére.

– Első gólját szerezte a bajnokságban, gondolom ez mentálisan is sokat jelent.
– Az eddigi mérkőzéseinken rengeteg helyzetem volt. Magam is meglepődtem, hogy ennyi lehetőségem van. Kicsit görcsös is voltam amiatt, hogy nem tudok a kapuba találni, ezzel a góllal most ez is elszállt, mindenképpen jót tett az önbizalmamnak.

– Mi a véleménye a Honvéd eddigi bajnoki szerepléséről?
– A bajnokság előtt látatlanban elfogadtam volna az eddigi szereplésünket, nem gondoltam, hogy ennyire összeáll a társaság. Panaszra nem lehet okom, jól teljesítünk, de nincs megállás, megyünk tovább.

– Az utóbbi időben gyengélkedő Kecskeméthez utaznak a következő fordulóban. A három pont megszerzéséért lépnek pályára?
– Az biztos, hogy a KTE az életéért fog küzdeni. Kicsit csalóka a kép, hiszen annak ellenére, hogy gyengébben teljesítenek, azért egy nagyon veszélyes csapatról van szó. Ennek ellenére mi jó formában vagyunk, és győzni megyünk Kecskemétre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik