NB I

Marics marad Pápán!

A kiesés ellen küzdő klubnál ragaszkodnak a Győri ETO által kiszemelt támadóhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csakfoci.hu azt írja, hogy a Pápán futballozó Goran Marics a Győri ETO edzője, Pintér Attila első számú kiszemeltje, mivel a listavezető a télen meg szeretné erősíteni támadószekcióját. Még decemberben nyilatkozta a győriek trénere, hogy szívesen látná klubjában a Barcelona B-csapatánál is megforduló szerb-spanyol csatárt. A Rangadó.hu utánajárt az esetleg átigazolásnak, az ETO ügyvezetője, Klement Tibor megerősítette, hogy megkeresték a 28 éves labdarúgót, de mivel élő szerződés köti a Pápához, nem sok esélyt lát a megszerzésére.

– Annyi történt, hogy Pintér Attila még korábban nyilatkozta, szívesen látná Maricsot a csapatban – magyarázta Klement Tibor. – Mi meg is kerestük a pápai klubot, de érvényes szerződése van és ragaszkodnak hozzá, hiszen a bennmaradásért folyó harc egyik alappillére számukra a kiváló csatár. Pénteken sajtótájékoztatót tartunk, más hírrel addig nem szeretnék elébe menni a dolgoknak.

A Rangadó megkereste a Lombard Pápa ügyvezetőjét, Árki Gábort is, akit Maricson kívül Dlusztus András esetleges Lengyelországba igazolásáról is faggattuk.

– Marics marad, nem igazol Győrbe. Dlusztussal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy még nem érkezett semmi a lengyelektől, igaz, hogy ott később kezdődik a felkészülés. Más érkezőről vagy távozóról nem tudok beszámolni az eddigieken kívül – szögezte le Árki Gábor.

Goran Marics tehát nagy valószínűséggel a Pápa együttesét erősíti az OTP Bank Liga tavaszi küzdelmei során is.

Olvasói sztorik