Hírek

Lencse Lászlót nem keresték

A Videotonnál nem számítanak rá, nem is beszéltek vele, mióta hazajött Izraelből.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Élményekkel és viszontagságokkal teli éven van túl Lencse László. Az év első felében még Kecskeméten játszott kölcsönben, majd a nyártól az izraeli bajnok Ironi Kirjat Smonához igazolt a Videoton csatára. A futballista nemcsak a nemzetközi mérkőzések hangulatába, de sajnos, az izraeli-palesztin ellenségeskedésbe is belekóstolhatott. Hiába ment neki jól a játék, rúgott néhány szép, és fontos gólt, a rakétatámadásokból nem kért, és hazajött.

– Jól éreztem magam Izraelben, sokat erősödtem, fejlődtem, sztárként kezeltek, csak az a fránya háborúskodás ne lett volna – magyarázta a Bors cikkében Lencse László. – A libanoni határhoz közeli városunkban volt egy katonai támaszpont, és úgy éreztem, jelentős veszélynek vagyunk kitéve. Egyébként is az utolsó egy-két hétben a szorongástól már szinte aludni sem tudtam, teljesen kimerültem. Nem volt más választásunk, haza kellett jönnünk.

A játékos elárulta, a Videotonnál nem számítanak rá, nem is beszéltek vele, mióta hazajött, de a pletykák ellenére a Győrrel sem tárgyalt!

– Habár nem jó a bizonytalanság, itthon biztosan lesz olyan csapat, amely alkalmazna, és talán külföldről is kapok ajánlatot – bizakodott Lencse.

Olvasói sztorik