NB I

Az ETO lecsaphat Lencse Lászlóra

Priskin Tamás vagy Lencse László lesz a bajnoki listavezető győriek gólerős centere?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, az ismétlődő terrorcselekmények és a gázai övezeti konfliktus miatt felbontotta kölcsönszerződését az izraeli Hapoel Kiryat Shmona csapatával Lencse László. A győri születésű Videoton-futballista a Kisalföld című lapnak csütörtökön úgy nyilatkozott, még nem tudja, hol folytatja pályafutását.

– Sokat gondolkodtam, hogy mihez kezdjek és végül arra jutottam, el kell jönnöm Izraelből. A klubnak és nekem is ez volt a legjobb megoldás. Az utóbbi időszakban már nem tudtam tiszta fejjel a futballra koncentrálni. A családom nagyon féltett bennünket, én pedig a párom miatt aggódtam – mondta a már Magyarországon tartózkodó Lencse.

A csatár a tíz izraeli bajnoki találkozóján kétszer, a négy Bajnokok Ligája-selejtezőjén szintén kétszer volt eredményes, és négy Európa Liga-összecsapáson is szerepelt, de a jövőjével kapcsolatban még bizonytalan.

– Még én sem tudom, mi lesz a sorsom. Úgy tudom, a Videotonnál nem számítanak rám, most is az NB II-es csapattal edzek – hozzátette: gyerekkori álma teljesülhetne, ha Győrben játszhatna.

Erre van is esély, hiszen a tabella élén álló klub vezetői már kinyilvánították, hogy egy gólerős centert kívánnak igazolni. Lencse mellett Priskin Tamás, az ETO volt, az orosz Alanyija Vlagyikavkaz jelenlegi válogatott játékosa is esélyes a posztra.

Olvasói sztorik